Samsung Galaxy Tab S6 Lite nasıldır?

Boralas

Hectopat
Katılım
18 Mayıs 2020
Mesajlar
170
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Cihazı daha önce kullananların deneyimlerimi paylaşması benim için çok değerli. Ürünün kullanalar negatif ve pozitif yönlerini paylaşabilirseniz çok sevinirim.
 
Cihazı daha önce kullananların deneyimlerimi paylaşması benim için çok değerli. Ürünün kullanalar negatif ve pozitif yönlerini paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Cihazı 1-2 ay kullandım kardeşim ile ortak olarak şuan sadece kardeşim kullanıyor, kalemi falan genel olarak güzeldi tek eksisi 4gb ram'di oyun oynuyorsanız, zoom üzerine kalemi çok işime yaradı ayrıca dijital soru bankalarında da kalemi aşırı işime yaradı sanırım en çok kalemini beğendim, hoparlörleri güzel, ekranı güzel, ders amacıyla alınıyorsa asla üzmez. Şimdiki fiyatı en aşşağı 3400tl civarı görüyorum bu fiyata alacaksanız ve oyun beklentiniz varsa biraz üzer sizi
 
Derslerim için almıştım. İşimi görüyor. Ara sıra ufak kasmalar yapıyor ama çok dert etmiyorum. Özellikle not alma konusunda ve ders çalışma konusunda ki özellikleri güzel. Ama eğer oyun için alacaksanız pek önermem. Pubg denedim ama pek akıcı oyun deneyimi vermiyor. Ses performansı güzel. Yüz tanıması var ama pek hızlı çalışmıyor gibi geldi bana. Şarjı güzel gidiyor. Gün içerisinde (ders için kullanıyorum) 2. kez şarja taktığımı hiç hatırlamıyorum.
 
Ders ve iş için kullanacaksanız harika bir seçim, Eylül ayından beri kullanıyorum ce çok memnunum. Tarih okuyorum ve haliyle çok not almam gerekiyor. Kalemi bu noktada çok işe yarıyor. Ayrıca grafikerim ve İnfinite programı ile çok güzel resim çizilebiliyor, Apple pen'i aratmıyor desem yeridir. Oyun için pek uygun değil ama bu oynayamazsınız anlamına gelmiyor. Gamepad ile çok güzel bir şekilde Minecraft oynuyorum, çoğu oyun da rahatça oynanır. Şarjı da iyi gidiyor. Klavye alıp Dex modunda bilgisayar gibi kullanabilirsiniz de. Kısacası amacınız okul/iş/çizim ve biraz da oyun ise sizi bir hayli memnun eder.
 

Geri
Yukarı