Samsung Galaxy Tab S9 FE+ durduğu yerde şarjı bitiyor

ArdaErdag05

Femtopat
Daha fazla  
Tableti alalı 2 ay oldu. Örnek veriyorum şarjı 100 iken şarjdan çektim ve 1 hafta boyunca tablete hiç dokunmadım o bir haftanın sonunda batarya sıfıra düşüyor ve cihaz kendini kapatıyor. Daha önce başına gelen ya da aynı durumu yaşayıp çözüm bulan birisi var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
1 Hafta boyunca açık şekildemi kaldı yoksa sistem kapalımıydı soğuk havalarda düşmesi normaldir ama 1 haftada %100 ü kaybetmesi iyi birşey değil normal aktif kullanımda ekran süresi ne kadar?

1 haftada kapanması normaldir, muhtemelen arka planda çalışmaya devam eden uygulamalarınız şarjı sömürüyor. Kullanmadığınız uygulamaları derin uykuya alın. Ama tablet belli zamanlarda güncelleme ve senkronizasyon yapacağı için yine de 1 haftada ciddi bir düşüş olacaktır.
Kullanmayacaksanız, uykuyu aktif edin, internet erişimini kapatın, o şekilde deneyin.

Benim telefonumun bataryası bitik durumda akşam gelen bildirimlerden dolayı %20 şarj kaybı oluyor
Siz tabledi sıfırmı aldınız?

Tablet açıkmı kapalımıydı?
Açıksa arkaplanda çalışan uygulamalar güncelleme ram tüketimi internet kullanmış olabilir.
Cihaz full sarj edip kapatıp 3 gün sonra açıp şarja bakın.
Birdr cihaz açık wi-fi kapalı 3 gün bırakın köşeye bakın..

Gayet normal. Cihaz kullanmasaniz bile arka planda şarj harcar. Bu bir sorun değil ve yillardir kullandigim her cihazda var.

Eğer ki kullanmiyorken şarj düşmüyor olsaydi sot diye bir kavrami konusmuyor olurduk.

Tableti sıfır aldım. Bütün uygulamalar derin uykuya alınmış. Tableti köşeye koyarken birde wifi kapatıp deneyeceğim onun dısında çözüm bulamadım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…