Tableti alalı 2 ay oldu. Örnek veriyorum şarjı 100 iken şarjdan çektim ve 1 hafta boyunca tablete hiç dokunmadım o bir haftanın sonunda batarya sıfıra düşüyor ve cihaz kendini kapatıyor. Daha önce başına gelen ya da aynı durumu yaşayıp çözüm bulan birisi var mı?
1 Hafta boyunca açık şekildemi kaldı yoksa sistem kapalımıydı soğuk havalarda düşmesi normaldir ama 1 haftada %100 ü kaybetmesi iyi birşey değil normal aktif kullanımda ekran süresi ne kadar?
1 haftada kapanması normaldir, muhtemelen arka planda çalışmaya devam eden uygulamalarınız şarjı sömürüyor. Kullanmadığınız uygulamaları derin uykuya alın. Ama tablet belli zamanlarda güncelleme ve senkronizasyon yapacağı için yine de 1 haftada ciddi bir düşüş olacaktır.
Kullanmayacaksanız, uykuyu aktif edin, internet erişimini kapatın, o şekilde deneyin.
Tablet açıkmı kapalımıydı?
Açıksa arkaplanda çalışan uygulamalar güncelleme ram tüketimi internet kullanmış olabilir.
Cihaz full sarj edip kapatıp 3 gün sonra açıp şarja bakın.
Birdr cihaz açık wi-fi kapalı 3 gün bırakın köşeye bakın..
Tableti alalı 2 ay oldu. Örnek veriyorum şarjı 100 iken şarjdan çektim ve 1 hafta boyunca tablete hiç dokunmadım o bir haftanın sonunda batarya sıfıra düşüyor ve cihaz kendini kapatıyor. Daha önce başına gelen ya da aynı durumu yaşayıp çözüm bulan birisi var mı?