Samsung Galaxy Tab S9 FE vs Xiaomi Pad 6

Monocled

Decapat
Daha fazla  
İyi günler herkese başlıkta yazdığım gibi bir sorum var. Kullanim amacım üniversitede ders olsun, oyun olsun video izlemek olsun yani tabletin kullanılabileceği her alanda kullanacağım. Xiaomi'nin yanında kalem gelmiyormuş onun yerine kendim ayrıyeten kalem alsam olur mu? Tabii ne yazik ki yurt dışından alamıyoruz. Bir tavsiyeniz var mıdır?

Oyun vs oynayacaksaniz pad 6'nin islemcisi daha guclu fakat ders icin Samsung'un DeX modu cok ise yariyor.
Dex özelliğin ne gibi artısı olur. Fazla bir kolaylığı olur mu?Oyunlarimda fazla ağır değil tabi 1-2 tane olabilir.

Oyun vs oynayacaksaniz pad 6'nin islemcisi daha guclu fakat ders icin Samsung'un DeX modu cok ise yariyor.
Ve ayrıca xiaominin işlemcisi güçlü olduğu için beni uzun süre de götürebilir. Ayriyetten başka kalem alipta kullansam olur mu tabi ne yaxikki orijinal alamayabilirim.

DeX özelliğin ne gibi artısı olur. Fazla bir kolaylığı olur mu? Oyunlarimda fazla ağır değil tabii 1-2 tane olabilir.

Ve ayrıca Xiaomi'nin işlemcisi güçlü olduğu için beni uzun süre de götürebilir. Ayrıyeten başka kalem alipta kullansam olur mu tabii ne yaxikki orijinal alamayabilirim.

Tabii ki başka bir kalem alabilirsiniz fakat hangi kalem uyumlu bir bilgim yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
DeX özelliğini buradan öğrenebilirsiniz. Fakat Samsung'un işlemcisi daha güçsüz pad 6 daha uzun süre kullanım imkanı sunar.

AAA oyun oynamayacaksanız ve hem iş hem okul hem de biraz oyun diyorsanız S9 FE.
Benim oynadığım en ağır oyun modern warships ve Asphalttır ha tabi onlarda da düşük ayarlarda onun dışında fazla ağır olmayan oyunlar oynuyorum.eger Samsung bunu karşılayabilecekse samsungu düşüneyim

Yeni konular

Geri
Yukarı