ShadowsLover
Hectopat
İyi günler dilerim, arkadaşlar. Bu sene üniversite sınavına hazırlık dolayısıyla ders için bir tablet almayı planlıyorum. Sınav sürecinden sonra üniversite yıllarında da kullanabileceğim (toplamda yaklaşık 5 sene) bir model araştırıyorum. Daha sonrasında Samsung marka bir telefon da almayı planladığımdan dolayı Samsung'un tabletlerine yoğunlaştım ve ders/okul için aralarda da kardeşimin oyun oynayabilmesi adına beni uzun yıllar götürebilecek Galaxy Tab S9 Plus ve S9 Ultra modeller arasında kaldım. İnternette okuduğum bazı kaynaklar S9 Ultra'nın kullanım konusunda büyük ekran olması dolayısıyla zorluk çıkardığını ve taşıma sırasında da zorluk çıkardığını söylüyorlar. S9 Plus ve Ultra arasında ekran boyutu ve batarya kapasitesi dışında herhangi bir fark var mı performans anlamında? Şu an için S9 Plus almanın daha uygun olacağını düşünüyorum. Bu noktada da 256 GB ve 512 GB modelleri var. Çoğunlukla ders notları, video izleme (ders, dizi, film) ve birkaç oyun için kullanacağım bir cihaz olacak dolayısıyla 256 GB yeterli olur mu sizce yoksa araya cüzi bir miktar koyarak 512 GB olan modeli almak daha mı mantıklı olur?