Samsung Galaxy Watch 4 alınır mı?

Her ikimizin de telefonu Samsung evet. Telefon markanızı hatırlamıyorum fakat şunu kesin olarak söyleyebilirim ki mümkünse telefon markanız ile saat markanız aynı olsun. Her zaman aynı yazılımlar daha senkron çalışmaktadır.
Yukarda yazdığım mesajlaşma durumu var mı saatte?

Merhaba saati aldim sarji yoktu sarja taktım ama cok yavaş sarj oluyor. Realme 8 telefonumun 30Watt lik adaptörünü kullanıyorum neden böyle oldu?
Watch 4 normal hızda şarjı destekliyor. Yavaş şarj olmasının sebebi de sistem ayarlandığındığı için ilk günler şarjı daha hızlı tükeniyor. 1 hafta sonra ideal şarj dengesine geliyor. 30 wattlık adaptör şarj konusunda ek bir destek sağlamaz çünkü içinden çıkan kablosuz şarj aparatı 5V.1A yani 5 Watt gücünde.

Watch 4 normal hızda şarjı destekliyor. Yavaş şarj olmasının sebebi de sistem ayarlandığındığı için ilk günler şarjı daha hızlı tükeniyor. 1 hafta sonra ideal şarj dengesine geliyor. 30 wattlık adaptör şarj konusunda ek bir destek sağlamaz çünkü içinden çıkan kablosuz şarj aparatı 5V.1A yani 5 Watt gücünde.
Sonradan düzelecek bir durum mu bu yani?

Bütün yorumları okumadım daha önce biri bunu söylediyse bilmiyorum ama bende söyleyeyim ben uzun zamandır Huawei GT3 kullanıyorum şarjı vs. çok iyi gidiyor ona da bir bakmanı tavsiye ederim.
O cihaza da baktım tek artısı şarj süresi oldu okuduğum değerlendirmelere baktığımda bazı bildirimlerin geç geldiğini söyleyenler oldu ayrıca araştırdığım kadarıylada wp den v.s gelen mesajlara klavye ile yanıt verme özelliği de yoktu birde samsung da android işletim sistemi var play storeden uygulama yüklenebiliyor o yüzden samsungu aldım.

Sonradan düzelmiyor. Ekran yüksek parlaklıkta uzun süre açık kalınca ısınıp leke yapıyor buna da AMOLED yanığı diyoruz. Benim saatimde AOD'yi hiç açmadığım ve yüksek parlaklıkta kullanmadığım için yanık şu ana kadar oluşmadı.
Yavaş sarj olması normal mi o zaman internette 1.5 saat yaziyor bende 3 saati buldu.

Yeni konular

Geri
Yukarı