Samsung Galaxy Watch 4 classic 46mm alınır mı?

Trog

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Ben Samsung Galaxy Watch 4 classic 46mm almayı düşünüyorum saat olarak. Ama telefonum Samsung değil. Acaba Samsung Watch 4 classic mi almalıyım yoksa başka bir saat mi emin olamadım. Watch 4 classic alınır mı? Veya benzer fiyat bandında başka bir saat öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba. Ben Samsung Galaxy Watch 4 classic 46mm almayı düşünüyorum saat olarak. Ama telefonum Samsung değil. Acaba Samsung Watch 4 classic mi almalıyım yoksa başka bir saat mi emin olamadım. Watch 4 classic alınır mı? Veya benzer fiyat bandında başka bir saat öneriniz var mı?

Samsung Galaxy Watch 4 44mm kullanıyorum ve telefonum Oppo. Tek problemi benim için bataryası ancak bunun böyle olduğunu bilerek aldım. Fonksiyon fazlalığı ve işlev için alıyorsanız alabilirsiniz Bezeli de estetik duruyor. Ancak batarya ve temel işlevler önemliyse Huawei'nin saatlerine bakmanızı öneririm.

Android kullanıyorsan, evet. Tek sorunu şarj. Şarj senin için çok önemli ve sadece saat olarak kullanacaksan Huawei Watch GT3. iOS kullanıyorsanda Watch GT3.

Samsung Galaxy Watch 4 44mm kullanıyorum ve telefonum Oppo. Tek problemi benim için bataryası ancak bunun böyle olduğunu bilerek aldım. Fonksiyon fazlalığı ve işlev için alıyorsanız alabilirsiniz Bezeli de estetik duruyor. Ancak batarya ve temel işlevler önemliyse Huawei'nin saatlerine bakmanızı öneririm.
Bataryası ne kadar gidiyor acaba?

Android kullanıyorsan, evet. Tek sorunu şarj. Şarj senin için çok önemli ve sadece saat olarak kullanacaksan Huawei Watch GT3. iOS kullanıyorsanda Watch GT3.
Android telefon kullanıyorum ve akıllı saat almışken normal saatlere göre bir fark hissetmek istiyorum yani akıllı saat alıp sadece saat olarak kullanmayı düşünmüyorum. Ayrıca tavsiyeniz için teşekkür ederim ama arasında 1000 TL den fazla bir fiyat farkı var.

Son düzenleme:

Android telefon kullanıyorum ve akıllı saat almışken normal saatlere göre bir fark hissetmek istiyorum yani akıllı saat alıp sadece saat olarak kullanmayı düşünmüyorum.
Watch GT3 zaten sadece saat olarak kullanmıyorsunuz 😅. Ama kendi içerisinde marketi vs. yok. Bu yüzden sizin için en iyisi Samsung Watch 5/Watch 4 Classic olacaktır. Bütçenizi arttırırsanızda Watch 6 Classic.

Normal ve özelliklerini kullandığımda 1.5-2 gün güç tasarrufu modunda temel işlevleri ile kullandığımda 2.5-3 gün gidiyor. Fark hissetmek istiyorsanız gayet mantıklı bir tercih olur. Telefonunuza Galaxy Wearable ve Samsung Healthy tarzı uygulamaları ayriyeten indirmeniz yeterli oluyor.

Normal ve özelliklerini kullandığımda 1.5-2 gün güç tasarrufu modunda temel işlevleri ile kullandığımda 2.5-3 gün gidiyor. Fark hissetmek istiyorsanız gayet mantıklı bir tercih olur. Telefonunuza Galaxy Wearable ve Samsung Healthy tarzı uygulamaları ayriyeten indirmeniz yeterli oluyor.
İndiririm problem değil teşekkür ederim.

Telefonunda Samsung ise bir süreden sonra ayrılmaz bir ikili oluyorlar vazgeçemiyorsun :) tavsiye ederim.

Telefonun Samsung olmadığından dolayı Samsung health uygulaması çalışmayacaktır. Saat kullandığında insan biraz da sağlık uygulamalarına ağırlık veriyor. O yüzden telefonunuza uygun baska saatlere bakmanızı tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı