Samsung Galaxy Watch 4 mü Huawei Watch fit 3 mü?

Enes Kayisli

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba iyi akşamlar. Akıllı saat almayı düşünüyorum 3500-4000 TL bandında bu iki Galaxy Watch 4 classic 46 mm. Ve Huawei Watch fit 3 modelli saatleri buldum. Arasında kaldım. Çok bir bilgim yok saatler hakkında. Hangisi daha iyi olur ya da bu fiyat bandında daha iyi saatler var mı öneri bekliyorum.

Ben Hauwei'nin ürününü kullanmadım ancak Watch 4 classic 46mm ürününü kullandım.
Eğer Samsung cihaz kullanıyorsan kesinlikle Watch 4 classic almalısınız, ürünü istersen biraz anlatabilirim.
Galaxy Watch 4 classic ile, hem arama yapabilirsiniz telefonunuza bağlı olarak, WhatsApp, tarayıcıya girmek, kulaklık bağlayıp müzik dinlemek, hatta kulaklıksız bile saatin hoparlörü ile müzik dinlemek, sideload tekniği ile subway surfers indirip oyun oynama gibi özellikler barındırıyor.
Akıllı bileklikler çok kısıtlı olduğu için tavsiye etmem alacaksanız Watch 4 classic alın ancak o parayı hak eder mi şüpheliyim çünkü eski olmasa da yeni gelecek One UI 6 arayüz güncellemesi ile artık büyük güncelleme almayacak 2. el 2000 TL'ye almıştım geçen aylarda o nedenden ötürü şahsen eski bir saate bu para verilir mi bilmiyorum.
Detaylı inceleme konusu var istersen göz gezdirebilirsin, İnceleme: Samsung Galaxy Watch 4 classic 46 mm siyah

Son düzenleme:
Watch 4 Classic alıp iade ettiğim nadir ürünlerden biridir, şarjı 1 gün gidiyor anca, tam bi' rezillik. Kesinlikle uzak dur, tek olayı Whatsapp'tan sesli mesaj atabilmekti, onun haricinde yukarıdaki kullanıcının yazdığı her şey fasa fiso. Gittim GT3 Elite aldım 4 bin Lira'ya, mis gibi şarjım 1 haftadan fazla gidiyor.

Neden bilmiyorum ama saatten müzik dinlemeyi de ekstra özellik gibi yazmış arkadaş, çakma bin Lira'lık saatlerde bile var artık. Şiddetle ve kesinlik ile tavsiye etmiyorum Watch 4 Classic'i, şarjının ne kadar berbat olduğunu tarif edemem.

Watch 4 classic alıp iade ettiğim nadir ürünlerden biridir, şarjı 1 gün gidiyor anca, tam bi' rezillik. Kesinlikle uzak dur, tek olayı WhatsApp'tan sesli mesaj atabilmekti, onun haricinde yukarıdaki kullanıcının yazdığı her şey fasa fiso. Gittim GT3 Elite aldım 4 bin Lira'ya, mis gibi şarjım 1 haftadan fazla gidiyor.

Neden bilmiyorum ama saatten müzik dinlemeyi de ekstra özellik gibi yazmış arkadaş, çakma bin Lira'lık saatlerde bile var artık. Şiddetle ve kesinlik ile tavsiye etmiyorum Watch 4 Classic'i, şarjının ne kadar berbat olduğunu tarif edemem.

Şarjı az gidiyor diye saat çöp olmuyor dostum şarjı 2 gün civarı gidiyor ve çok kısa sürede tam şarj oluyor zaten niye bu kadar kastın anlamadım?
Yazdığım her şey fasa fiso demişsin, ne dememi bekliyordun? Saat işte ekranı var saati gösteriyor mu yazsaydım akıllı saat bu başka ne dememi bekliyorsun anlamadım? Kullanmaya başladım ve kullanıyorum uğraşıp yaşadığım deneyimleri yazdım attığım konu dahil, sırf siz bataryayı beğenmediniz diye benim anlattıklarım fasa fiso oldu.
Duşa bile saatle mi giriyorsun sen 10 dakika duş alırken saati şarja koysan zaten %30 civarı doluyor bile bu kadar abartmana gerek yok, S10'ya da Note 10 ve üstü s/note serisi Samsung cihazın varsa telefondanda şarj edebiliyorsun reverse powercharging ile.
Samsung ekosistemi olan biri için hauwei önermek mantıklı değil, tabii konu sahibinin var mı bilmiyorum ancak aşırı genelleme yaparak yazmışsın.

Son düzenleme:
Şarjı az gidiyor diye saat çöp olmuyor dostum şarjı 2 gün civarı gidiyor ve çok kısa sürede tam şarj oluyor zaten niye bu kadar kastın anlamadım?
Yazdığım her şey fasa fiso demişsin, ne dememi bekliyordun? Saat işte ekranı var saati gösteriyor mu yazsaydım akıllı saat bu başka ne dememi bekliyorsun anlamadım? Kullanmaya başladım ve kullanıyorum uğraşıp yaşadığım deneyimleri yazdım attığım konu dahil, sırf siz bataryayı beğenmediniz diye benim anlattıklarım fasa fiso oldu.
Duşa bile saatle mi giriyorsun sen 10 dakika duş alırken saati şarja koysan zaten %30 civarı doluyor bile bu kadar abartmana gerek yok, S10'ya da Note 10 ve üstü s/note serisi Samsung cihazın varsa telefondanda şarj edebiliyorsun reverse powercharging ile.
Samsung ekosistemi olan biri için hauwei önermek mantıklı değil, tabii konu sahibinin var mı bilmiyorum ancak aşırı genelleme yaparak yazmışsın.
Saatin şarjı eğer hiç kullanmamaya çalışırsan 2 gün gidebilir, doğrudur, genelde 1.5 gün maksimum :D

Benim S23 Ultra'm var, ben de "ekosistem dostum vay be!" diyerek aldım, şarjı tam bir hayal kırıklığıydı. Resmen sayının düştüğünü gözünle izleyebiliyorsun. Uyku takibi var güya saatin ama, uykunu takip edemiyorsun şarj süresinden dolayı, aklının sürekli köşesinde duruyor ve bu acınası bir durum.

Samsung telefonu olan birine neden Huawei önermek mantıksız olsun, diğerinin yapıp da yapamadığı ne var? Health uygulaması ile her şeyi kontrol edebilir, ihtiyacı olan her şeye ulaşabilir. Sırf SmartThings üzerinde bunları göremedi diye ölecek hali yok ya?

Kız arkadaşımın yanına il dışına seyahat etmiştim 3 günlüğüne, bana 2 defa kendini şarj ettirdi ve şarj aletini de yanıma almak zorunda kaldım. Zaten telefonun şarjı aklımızın köşesinde hep, niye saati başımıza bela edelim?

Dediğin gibi, saat bu abi. Bir saat diğerinden ne kadar farklı olabilir görünüşü ve birkaç muhtemelen ilk aldığın haftadan sonra kullanmayacağın özelliği dışında? Subway Surfers da oynamayıver, kaleciyi de oynatma. İnsan gibi sağlam saat alsın, Samsung'un başarısızlığı olan bu ucube saatten uzak dursun.

Elin Çin'lisi şarjı 1.5 hafta giden saat yapıyor, sen kullanıcılarına her gün şarja taktırıyorsun...

Samsung akıllı saatler çok güzel ancak şarj durumu sizi gerçekten üzecektir watch 4 ü Poco f3 ten daha çok şarj ediyordum değmez saat almaya

Geri
Yukarı