Samsung Galaxy Watch 4 nasıl?

Siz oyun oynuyormuşsunuz, oyun apayrı bir şey, şarj biter tabii ki, ama oyun oynamıyorum ben, normal AOD açık kullanımda genel 2 gün gidiyormuş zaten, yani AOD'u kapatıp ışığı bieaz kısıp, 1 2 özelliği daha azaltırsam 3 4 gün gitmesini isterdim en azından.
Yani bu akıllı saat değil bildiğiniz telefon 16gb hafıza 1.5gb ram vs. sarj için çok bir şey diyemeyiz, onun dışında saatten memnun kalacaksınızdır %99.

40mm versiyonunu kullanıyorum ve pil ömrü çok sıkıntı yaratıyor benim kullanımıma. Zaten Watch 4 serisinin pil ömrü genel olarak kötü, 40mm ise daha kötü. Almışken 44mm olanı alın.
Bütçem 40mm olanına yetiyor maalesef,ama 2 günü 3 günü çıkarırsa sıkıntı yok,her türlü özellik açık şekilde 2 gün çıkartıyormuş yine.

hocam 300tl daha çıkarak alabilirsiniz 46mm. Ama alamıyorsanızda 40 da iyidir.
benim için 2800 fiyat gerçekten maks tı,150 tl daha artmış fiyatı,kötü bir haber benim için,3100 tl olanlar yeşil,ben yanlış görmüyorsam sadece kordonu değil kadran kısmı da koyu yeşil.

Bütçem 40mm olanına yetiyor maalesef, ama 2 günü 3 günü çıkarırsa sıkıntı yok, her türlü özellik açık şekilde 2 gün çıkartıyormuş yine.

Tüm özellikler açık 1 günü anca çıkarıyor ve yanında müzikti vs. kurcalarsanız bayağı pil ömrü kısalıyor ama saat isteklerinizi karşılayabiliyorsa sıkıntı yok.

Tüm özellikler açık 1 günü anca çıkarıyor ve yanında müzikti vs. kurcalarsanız bayağı pil ömrü kısalıyor ama saat isteklerinizi karşılayabiliyorsa sıkıntı yok.
Saat isteklerimi tam karşılıyor, Bütçem gerçekten maks 2800,eğer 3000 olsa almaktan vazgeçebilirdim, 2800 e bundan daha iyi bir saat bulamadım ben, yani pil konusunda bir tercih hakkım yok gibi, sizin bildiğiniz Huawei vs var mı? Xiaomi mi watch var ama özellikleri çok daha az galaxy watch 4 e oranla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı