Rehber Samsung Galaxy Watch nasıl Huawei cihazlara bağlanır?

Makaleler
4
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MacBook Air M1 256 GB
Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 2
Asus X550JX
Meslek
Serbest Meslek Erbabı.
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi sosyaller bugünki konuda başlıkta gördüğünüz gibi yaşadığım sorundan sizlere bahsetmek istiyorum. Samsung Galaxy Watch serisi akıllı saatleri biliyorsunuz ki Galaxy Wearable ile bağlıyorsunuz ama Huawei'nin çoğu modellerinde desteklemediğini görüyoruz. Bunu nasıl çözdüğümü anlatmak için buradayım!

photo_2025-01-30_15-19-02.jpg

İşte gördüğünüz gibi sorun tamamen bu uygulamadan saati seçince böyle bir hata ile karşılaşıyoruz.
Şimdi çözüm için telefonunuzun Bluetooth ayarlarına girin orada tarama yaptığınızda saati göreceksiniz:

photo_2025-01-30_15-22-49.jpg

Gördüğünüz gibi buradan üzerine tıklayarak eşleştirme işlemini yapıyoruz yani kısacası telefonu Bluetooth ayarları üzerinden saatimize eşleştiriyoruz.

photo_2025-01-30_15-25-08.jpg

İşte eşleştirme tamam şimdi Galaxy Wearable uygulamasını geri açıyoruz ve ondan sonra başlat tuşuna bastığımız zaman saatin kurulumu başlıyor!

photo_2024-12-30_20-22-16.jpg

Saatin tüm kurulum adımları aynı Samsung cihazlarda olduğu gibi işte gördüğünüz gibi Mate 20 Lite cihazımda desteklemeyen saati artık telefonumda kullanabiliyorum ve tüm özellikler sorunsuz çalışmakta hayırlı olsun umarım yardımcı olabilmişimdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Saatinizin şarjı ne kadar süre gidiyor?

Watch 6 Classic 47mm modelini kullanıyorum şarjı rahat 1 günü çıkarıyor, bende Max 3.5-4 gün gitti Wi-Fi, konum, AOD kapalı ve sade kadran şekilde.

Huawei Watch Fit 3 almıştım. Ne yazık ki pil sorunu olduğunu düşündüğüm için iade ettim. (Minimum kullanımda 4-5 gün gidiyordu).

WearOS cihazlar da ilgimi çekmiyor değil fakat 1 gün pil ömrü çok can sıkıcı olur gibime geliyor.. Sanırım Fit 4'ü bekleyeceğim..

Huawei Watch fit 3 almıştım. Ne yazık ki pil sorunu olduğunu düşündüğüm için iade ettim. (minimum kullanımda 4-5 gün gidiyordu).

Wear OS cihazlar da ilgimi çekmiyor değil fakat 1 gün pil ömrü çok can sıkıcı olur gibime geliyor. Sanırım fit 4'ü bekleyeceğim.

Wear OS işletim sistemli saatlerin pil performansı bu kadar düşük olmasını normal görüyorum açıkçası çünkü çok fazla özellikleri var benim de bu saati almadan önce birkaç eleştirilerim vardı deneyimleye deneyimleye açıkçası çok memnun kaldım, Wear OS Android tabanlı bir sistem yani kolunuzda bir küçük Android telefon taşıyorsunuz gibi düşünebilirsiniz kısıtlı özellikleri var evet fakat bazı APK kurarak bir nebzede olsa bunun önüne geçebiliyoruz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı