Samsung Galaxy Wonder güç tuşu çalışmıyor

BatuhanDRSNTR

Yoctopat
Millattan kalma bir Galaxy wonder cihazım var donanım olarak sorunsuz ama sorunu şu maddeler halinde:

1-Güç tuşuna tıklayabilirim fakat telefon algılamıyor sanırım donanımsal bir sorun.

2-Telefona ROM falan yüklemek için cwm açmak gerekiyor ve ben bunu açarken USB ile falan açıyorum kapatmak içinse telefonun bataryasını çıkarıyorum.

3-Telefon açıkken eğer o güç tuşuna tıklamadan dahi dokunsam telefon sanki hep basılıymış gibi önce resetle kapatıyor kendini sonra açılırken yine aniden kapatıyor sanki hep basılı gibi bende bu durumu düzeltmek için 2 kere güç tuşuna basıp sonra telefona vuruyorum anca böyle geçiyor garip.

Size asıl sorum şudur şimdi ben bu güç tuşunu kapatabilir miyim veya tamir edebilir miyim?

Not: Asıl telefon olarak kullanmıyorum şu anda. Ayrıca tamirciye falan götürmeyeceğim çünkü zaten telefon 50 TL falan 2.el.

Edit: Tuşu kapatmaktan kastım devre dışı etmektir. Telefonda şu anda CM10.1Plus yazılımı bulunuyor.

Telefon özellikleri:

RAM: 512MB.
CPU: Snapdragon S2 1çekirdekli 1.4GHz
GPU: Adreno 205.
Ekran: 3.7inç 60Hz 480x800 TFT ekran.

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen altındaki Switch arıza yapmıştır. Beceriniz varsa yapabilirsiniz.

Böyle bir şey olduğunu zannetmiyorum. Daha önce görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…