Samsung J2 Servis Yok Hatası

Makaleler
2
Daha fazla  
Samsung Galaxy J2 kullanıyorum. Telefonum neredeyse sürekli servis yok olarak gösteriyor. Sim kartta hiçbir sıkıntı yok, bu tamamen telefonla alakalı. Ara sıra servis geliyor 3-4 dakika kullandıktan sonra geri gidiyor. Acaba telefonuma hard reset atsam düzelir mi? Sorun yazılımdan mı kaynaklı yoksa donanımdan mı?
Telefonu 2015'de aldım.
Cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
SİM kart yuvasında veya anten kısmında sorun olabilir.

Öncelikle SİM kartı çıkartıp tekrardan takın yine aynı ise farklı bir SİM kartını cihazınızda deneyin. Eğer o SİM kartta da aynı durum varsa öncelikle cihazı sıfırlayın. Yine devam ederse belirttiğim gibi kısımlarda donanımsal bozukluk olabilir.

Emektar 5S'imi çöpe atmama sebep olan lanet hata.
Hard Reset bence atmayın; verileriniz silinecek. Yazılımsal bir hata olduğunu hiç sanmıyorum. Çok nadir yani.
Garantisi yoksa eğer güvenmediğiniz, normal sıradan bir telefoncuya sakın vermeyin. Yaptırdığım 1 hafta içerisinde normal bir şekilde kullandım, 8, 9. günler civarı telefonda çok aşırı donma, kasma mevcuttu. Touch ID'de bozulmuştu. 2 hafta o şekil kullandım sonra çöpe attım zaten.

Anladım. Telefonu artık sadece internete girmek için kullanıcağım. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…