Samsung J7 Pro Wi-Fi sorunu

Charlies

Hectopat
Selam herkese. Son 1 haftadır bu sorunu yaşıyorum. Evin içinde hatta modemin yanında olmama rağmen bir şey indirmek istediğimde s/200KB iniyor. Ama bilgisayarda bir sıkıntı yok. Başka birinin telefonuyla denedim onda da bir sıkıntı yok. Neden olabilir sizce kafayı yiyeceğim. Oyunu güncelleyeceğim 30 MB şeyi 20 dk da indiriyor. Nedir bu sorunun cevabı? Acaba modem ile ilgili sıkıntı olabilir mi?

Dosya Ekleri

• 20200214_091409.jpg
    142,3 KB · Görüntüleme: 46
  • 1581661731147156814688931480245-min.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 43
Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonda kronik sorunlar var. Bende de var ve telefonu açmadanı geçtim Whatsapp'a girmeden mesajlar gelmiyor aramalar gelmiyor bildirimler gelmiyor.

Telefondan wifi ağ ayarlarını girip bağlandığın ağ adın üzerine basılı tutup ağı unut de ve telefonu güç açma kapamadan komple kapat ve aç wifi bağlantını yeniden kurup denermisin.

Şuan hiçbirşey yapmadan düzeldi.Bilmiyorum bazen de mesela hiçbirşey indirmeden boş hafıza 4gb varken ertesi gün 1.5 gb düşüyor.Hiçbirşeyde indirmediğim halde.Telefonu değiştiricem 2 yılı geçti de daha önce hiç böyle sorunla karşılaşmadım.Gercekten can sıkıcı bi durum özellikle oyun oynarken.
Ayarlardan ağ ayarlarını sıfırlamayı denermisin.
Eğer bir daha olursa deneyeceğim.Ilgin için saolasın
Telefondan wifi ağ ayarlarını girip bağlandığın ağ adın üzerine basılı tutup ağı unut de ve telefonu güç açma kapamadan komple kapat ve aç wifi bağlantını yeniden kurup denermisin.
Bunu da deneyeceğim.Ve o günler de yakındır emin olun

Telefonda kronik sorunlar var. Bende de var ve telefonu açmadanı geçtim Whatsapp'a girmeden mesajlar gelmiyor aramalar gelmiyor bildirimler gelmiyor.
Bu dediğin bir kronik sorun değil. Ben de aynı cihazı kullanıyorum ben de böyle bir şey yok. J7 PRO modelinde kronik sorun olarak ekran hassasiyeti yavaş ve mor leke sorunları gibi sorunlar bolca mevcut.

Bu dediğin bir kronik sorun değil. Ben de aynı cihazı kullanıyorum ben de böyle bir şey yok. J7 PRO modelinde kronik sorun olarak ekran hassasiyeti yavaş ve mor leke sorunları gibi sorunlar bolca mevcut.
Mor leke sorunu daha yaşamadım ama dediğin gibi ekran hassasiyeti vasat bir telefon
Beyler şuan için konu çözüldü.Hard Reset atarak sorunu çözdüm.Bilmiyorum ileride yine aynı hatayı yapar mı?Yaparsa arkadaşların çözümlerini deneyecegim.Vakit ayırdıkları için herkese teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Hocam bende de j7 prime var sendeki sorunların aynısı bende mevcut,
2 gb hafıza varken birşey indiriyorum bir de baktım 1.5 gb kalmış wi-fi sorunu da mevcut 15 saniyeliğine kapanıyor açılıyor

Yeni olduğum için nasıl konu editlenir bilmiyorum.Yöneticiler konuya çözüldü diye düzeltirlerse sevinirim.Herkese iyi geceler.
Hocam bende de j7 prime var sendeki sorunların aynısı bende mevcut,
2 gb hafıza varken birşey indiriyorum bir de baktım 1.5 gb kalmış wi-fi sorunu da mevcut 15 saniyeliğine kapanıyor açılıyor
Bilmiyorum planlı eskitme mi yapıyorlar ama ister istemez insanın canını sıkıyor tâbi.Ios cihazları adamlar 4-5 yılda eskitme yaparken android cihazları en fazla 2 sene kullanabiliyorsun.Allah hepimize sabır versin ne diyeyim

Amin hocam amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…