Samsung kayıtlı parmak izi sayısını artırmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
J7 prime 2 telefonumda ayarlar en fazla 3 parmak izi kaydetmeme izin veriyor. Bunu artırmam mümkün mü? Yani en azından 4 parmak kaydetmek istiyorum, baş ve işaret parmaklarımı.

Ben İphone 6s e tek parmak kaydına 2 parmagımı kaydediyorum. İsterseniz deneyin

Ben İphone 6s e tek parmak kaydına 2 parmagımı kaydediyorum. İsterseniz deneyin
Bunun işe yarayacağını hiç düşünmemiştim ama gerçekten işe yaradı, baş parmaklarımı normal kaydettim, işaret parmaklarımı da tek parmak olarak kaydettim. Tek parmak kadar sağlıklı açmıyor ama yine de gayet işimi gördü, teşekkürler.
Bu parmak izi sensörüne bağlı olarak desteklenen sayı belirlenir. Zenfone 3'de misal 5 parmak eklenebilmekte idi.
Sensörün desteklemesiyle alakalı olduğunu pek sanmıyorum ama yine de pek bir bilgim yok bu konuda...

Son düzenleme:
Başka örnek, Sony Z5'de 5 adet, Samsung S7'de 4 adet. Sanmamaya devam o zaman.
Bunun sensör kalitesiyle değil üreticinin koyduğu limitle alakalı olduğunu düşünüyorum, ayrıca dediğinizin doğru olabileceğini, konu hakkında pek fikir sahibi olmadığımı söyledim, bu sadece şahsi düşüncemdir. Bir moderatör olarak tavrınız pek hoşuma gitmedi.

Fikir sahibi değilseniz bilmediğiniz konu hakkında da yorum yapmayın. Koyulan sensörün okuma hızını düşürmemek için belirli yazılımsal sınırlama var. Fakat bu doğrudan sensör kalitesi ile alakalı. S7'deki ile J7 Prime 2'deki sensörler aynı değil. S7'deki daha kaliteli, parmak izi sayısını artırdığınızda belirli bir performans düşüşü Prime 2'ye göre daha az gösterir. Bu yüzden parmak izi ekleme sayısı daha fazladır.

Tavır konusunda da yardım eden birisine verdiğiniz tavrınızı önce sorgulayın sonra laf söyleyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı