Yanlışın var. O veri bu veri değil. Uygulama ve android>data klasöründe kapladığı veri o. Tamamen yanlış bilgi veriyorsun. Ona bakarsak GTA:SA 28MB ama veri dosyası 2.41GB. İnternet ile hiç bir alakası yok basbaya 20GB yer kaplıyor bu uygulama. Veriyi sil derse düzelecektir yüksek ihtimal.
Yanlışın var. O veri bu veri değil. Uygulama ve android>data klasöründe kapladığı veri o. Tamamen yanlış bilgi veriyorsun. Ona bakarsak GTA: Sa 28MB ama veri dosyası 2.41GB. İnternet ile hiçbir alakası yok basbaya 20GB yer kaplıyor bu uygulama. Veriyi sil derse düzelecektir yüksek ihtimal.
Yanlışın var. O veri bu veri değil. Uygulama ve android>data klasöründe kapladığı veri o. Tamamen yanlış bilgi veriyorsun. Ona bakarsak GTA:SA 28MB ama veri dosyası 2.41GB. İnternet ile hiç bir alakası yok basbaya 20GB yer kaplıyor bu uygulama. Veriyi sil derse düzelecektir yüksek ihtimal.
Veri yazan yer Mobil veri/wifi için değil miydi hocam? Ben öyle anladım fotoğrafa bakınca. Eğer 20 GB alan ise dediğiniz gibi o zaman, uygulamayı sıfırlasın hocam ve hepsi gider.
Veri yazan yer Mobil veri/wifi için değil miydi hocam? Ben öyle anladım fotoğrafa bakınca. Eğer 20 GB alan ise dediğiniz gibi o zaman, uygulamayı sıfırlasın hocam ve hepsi gider.
Eskiden kullandığım Samsung'da bu şekilde idi onun için dedim. Tekrardan kusuruma bakmayın. İlk bakışta öyle geldi. Tekrar bakınca fotoğrafa toplam yazısına dikkat etmediğimi fark ettim.