Samsung LC24F390FHMXUF Kalite ve Blur sorunu

fotoğraf atabilir misin?
Ayrıca monitörü çok mu yakın kullanıyorsun? Piksel piksel demeni anlamadım.

Ben 2.5 yıldır kullanıyorum neredeyse aynı mönitörü.

Bu daha 2. gün, dün geldi monitör ve ilk açtığımdan beri böyle. Fotoğrafı atarım atmasına fakat telefondan ne kadar belli olur ki?

Ayrıca 2 yıl garantisi var. Garantiye mi vereyim yoksa iade mi edeyim?

Ben şunu anlamadım, piksel piksel diyorsun görüntü.

Eğer cidden öyleyse telefon kamerasında bile belli olur. Monitöre normal baktın hizadan çek.

Ve monitörü çok yakından kullanma.
Ayrıca bu sorunları hep mi alıyorsun, Yoksa sadece belli oyunlarda mı?

Yarım saattir monitörü inceliyorum, bir türlü piksel piksel görüntü göremedim.
Bir de bu mönitörün güncellenmiş hali vardı, CF396; keşke onu alsaydınız.

Ben şunu anlamadım, piksel piksel diyorsun görüntü.

Eğer cidden öyleyse telefon kamerasında bile belli olur. Monitöre normal baktın hizadan çek.

Ve monitörü çok yakından kullanma.
Ayrıca bu sorunları hep mi alıyorsun, Yoksa sadece belli oyunlarda mı?

Yarım saattir monitörü inceliyorum, bir türlü piksel piksel görüntü göremedim.
Bir de bu mönitörün güncellenmiş hali vardı, CF396; keşke onu alsaydınız.

Bütün oyunlarda denmez, şöyle bişey: Belli renk aralıklarında özellikle koyu renklerde blur sorunu çok oluyor. Piksellikten kastım ise parlaklık yüzünden oluşmakta. Blur sorunundan kastım ise renkleri acayip bir şekilde koyu veriyor ve görüntüyü bozuyor.

Bütün oyunlarda denmez, şöyle bişey: Belli renk aralıklarında özellikle koyu renklerde blur sorunu çok oluyor. Piksellikten kastım ise parlaklık yüzünden oluşmakta. Blur sorunundan kastım ise renkleri acayip bir şekilde koyu veriyor ve görüntüyü bozuyor.
Nvidia renk ayarlarına baktınız mı? Ayrıca monitördeki kontrast ve siyahlık ayarlarıyla oynayın.

Anladığım kadarıyla kontrast çok fazla.

Nvidia renk ayarlarına baktınız mı? Ayrıca monitördeki kontrast ve siyahlık ayarlarıyla oynayın.

Anladığım kadarıyla kontrast çok fazla.

Bu masaüstü fotoğrafı. Ayrıca bütün ayarlarla defalarca kez oynadım. Fakat hepsinde dediğim sorunlarla karşılaştım. Fotoğrafta pek belli olmamış ama özellikle sağ altta renkler birbirne girmiş durumda, siyah renkte olması gereken yerde yeşil ve mavi renkler birbirine girmiş.
WhatsApp Image 2019-06-29 at 20.53.47.jpeg

Monitörü iade etmeye karar verdim, 700 TL fiyatlarda monitör önerebilir misiniz? 1000 TL'ye kadar bütçem var.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı