Samsung LC24T550FDMXUF nasıldır?

Unknown0

Hectopat
Katılım
19 Şubat 2020
Mesajlar
61
Samsung LC24T550FDMXUF T55 24 inc adındaki monitörü Amazon'un ünlü indirimi sayesinde 999 TL'ye aldım. F/P olarak ve özellik bakımından iyi mi sizce? İlk defa Curved monitör aldım. Beni rahatsız eder mi ve Curved monitör nasıl bir deneyim sunar? Diğer sorum da ben dizi, oyun gibi şeyler ile vakit geçiririm daha çok ama rekabetçi oyunları pek sevmem, hikaye bazlı oyunlar daha çok ilgimi çeker, bu gibi konularda monitör nasıl bir deneyim sunar bana?
 
Samsung LC24T550fdmxuf T55 24 inc adındaki monitörü Amazon'un ünlü indirimi sayesinde 999 TL'ye aldım. F/P olarak ve özellik bakımından iyi mi sizce? İlk defa Curved monitör aldım. Beni rahatsız eder mi ve Curved monitör nasıl bir deneyim sunar? Diğer sorum da ben dizi, oyun gibi şeyler ile vakit geçiririm daha çok ama rekabetçi oyunları pek sevmem, hikaye bazlı oyunlar daha çok ilgimi çeker, bu gibi konularda monitör nasıl bir deneyim sunar bana?

Fiyatına göre renk doygunlugu gayet iyi hiçbir ayar yapmadım ona ragmen gerek oyunları gerek filmlerde bir kusur ile karşılaşmadım tatmin edici bir monitör güle güle kullanın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı