Samsung LC27HG incelemesi

HDR olmasaydı dez avantajı olurdu. Onun dışında şu an çıkmış pahalı monitörlerden daha iyi bir renk gamotuna ve daha iyi bir sRGB standardına sahip

@Windows 7 şaka mı yapıyorsunuz? Ciddi ciddi 1000 TL'ye mi düştü monitör?
Samsung Türkiye satıcında evet, konuya girip bakayım dedim 999 TL idi, kartı alıp gelene kadar eski fiyatına geri döndü. Alsam bile ya iade edeceklerdi ya da güzel bir hediye olacaktı. Ne kadar inanırsınız bilmem ama:
Üzerimden tır geçmiş gibiyim şu an, 2K monitör arayışındaydım, kavisli sevmesem bile ilaç gibi gelecekti. Neyse Dell'in stoğunu beklemeye devam.

@Ek01000 teşekkür ederim. Alsam bile iptal edileceğinden şüpheleniyordum ama riske atmaya değerdi. Alabilen şanslı varsa ne mutlu, kıskandım

Çok kısa süreliğine Hepsiburada'da 999TL'ye düştü alamadım bu arada kavisli olması rahatsızlık veriyor mu?

Aldığım gün alıştım kavisine daha iyi kavisli. O fiyat yanlış yazılmıştır arkadaşım alırken hata çıktı.
@Ek01000 ne oldu? Neden kızgın attınız?

Son düzenleme:
Çok güzel bir inceleme hocam yeni gördüm. Alma şevkimi arttırdınız herhangi bir - yanı var mı size göre yazabilirseniz çok memnun olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…