Samsung LC27HG incelemesi

Çok güzel bir inceleme hocam yeni gördüm. Alma şevkimi arttırdınız herhangi bir - yanı var mı size göre yazabilirseniz çok memnun olurum.

3 yıllık olması ama onu görmezden gelebiliriz ilk çıkan HDR barındıran monitörlerden. Ayağının biraz yer kaplaması. Onun dışında ayağının arkasında kablo saklamak için yer bile yapılmış.

Hocam merhaba, monitör ilk açıldığında renk renk çizgiler çıkıyor mu sizde? Bu konuda çok şikayet okudum ve bende aynı dertten mustaribim.

Merhabalar, konuyu hortlatmış olacağım fakat bende bu monitörden satın almak istiyorum. Şu an MSI G24C4 Kullanıyorum, hem boyut yükseltmek hem de çözünürlük arttırmak amacıyla değiştirmek istiyorum. C27HG70 Modelini 2. El olarak satın almayı düşünüyorum fakat birçok ilanda kronik çizgileşme problemi olduğunu gördüm. Sorunsuz olan birkaç ilan var, fakat sorunsuz monitörlerde de garantisi bittikten sonra durduk yere bu tür problemler oluşuyormuş. Almaktan çekindim açıkçası, sizin tavsiyeniz nedir? Riske girip satın almaya değer mi?

O model eskidi. Ben olsam daha yeni IPS panelli modellere yönelirim.

O model eskidi. Ben olsam daha yeni IPS panelli modellere yönelirim.
Tavsiyeniz ne olur peki? 2. elde Maksimum 4000TL Bütçe ile. Açıkçası HDR Olmasını da istiyorum yeni satın alacağım monitörde.

Tavsiyeniz ne olur peki? 2. elde Maksimum 4000TL Bütçe ile. Açıkçası HDR Olmasını da istiyorum yeni satın alacağım monitörde.

Hocam mesajınız bildirimlere düşmediği için görmemişim, üzgünüm.

Konuya ekleme yapıyorum. Monitörden şu an hiç memnun değilim. Saçma sapan bir durum çıktı ve sanırım panel fişi çekti. İlgili fotoğraflar:

Ve asıl bomba

Bu zamanda zaten eski kalıyor, almayın aldırmayın. Bir kaç gün sonra MSI Artymis 343CQR'ye geçiş yapacağım büyük ihtimalle. Onun incelemesi gelir, teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…