Bu iki model arasında kaldım bütçem 3000TL. Hangisini önerirsiniz? Deneyimleriniz fazlasıyla önemli. Alternatif de önerebilirsiniz. 2K 144Hz ve G-Sync uyumlu olması önceliğim. Bu monitör işinden çok anlamıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Asus Tuf Gaming VG27WQ 27" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Viewsonic kronik ekran yırtılma sorunlu. Her zaman çıkmasa da çıkma ihtimali var ve çıkarsa baş ağrıtabilir.
TUF ve Samsung arasından da Samsung öneririm. Daha iyi renk derinliği, renk gamutu, daha yüksek HDR sürümü, QunatumDot olması vs. ASUS'a karşı epey avantajı var.
Viewsonic kronik ekran yırtılma sorunlu. Her zaman çıkmasa da çıkma ihtimali var ve çıkarsa baş ağrıtabilir.
TUF ve Samsung arasından da Samsung öneririm. Daha iyi renk derinliği, renk gamutu, daha yüksek HDR sürümü, QunatumDot olması vs. ASUS'a karşı epey avantajı var.
Çok teşekkür ederim. Fiyatları aynı Samsung ile Viewsonic’İn. Açıkçası risk almak istemiyorum. Tercihim Samsung’tan yana olacak. Eğer önerin varsa bu iyidir dediğin 300 400 bütçe arttırıp onu alabilirim.