Samsung LC27HG70QQMXUF ile North Bayou F80 uyumsuzluğu

OuzKaan

Kilopat
Katılım
1 Mayıs 2015
Mesajlar
296
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Monitör modeli Samsung LC27HG70QQMXUF. Gayet hoş monitör. Fakat ayağı aşırı yer kaplıyor. Bu sorunu çözmek için gidip North Bayou F80 monitör stand aldım. Monitör VESA 100x100 destekli kaldı ki stand de buna uyuyor. Gel gör ki monitörün arka plakasında bulunan vidaları takmamız gereken yer yuvarlak bir biçimde gömülmüş. Arka plakanın ortası yuvarlak çukur olduğu için stand ucundaki kare metali oturtamıyorum. Fazla büyük kalıyor ve şekil uymuyor haliyle. Bu detayı ürünü almadan önce atlamasaymışım iyiymiş. Olabildiğince umutsuz ve çaresiz bir şekilde buraya danışayım dedim. Belki bir çıkar yolu olur. Bütün masayı kaplayan ayaklardan kurtulmam lazım.
 
Ne yaptınız? Sorunu halledebildiniz mi?
Vesa mount uçlarından biraz traşlamayı denediniz mi?
Benim Asus ROG XG32VQR ye North Bayou F80 tam oldu.
Olmasaydı aparatın uçlarından traşlayacaktım.
 
Ne yaptınız? Sorunu halledebildiniz mi?
Vesa mount uçlarından biraz traşlamayı denediniz mi?
Benim Asus ROG XG32VQR ye North Bayou F80 tam oldu.
Olmasaydı aparatın uçlarından traşlayacaktım.
Bu konuyu burada unutumuşum ben. Konuyu açtıktan kısa süre sonra monitörün kutusuna bakmayı akıl edip içinden çıkan VESA adaptörü sağolsun sorunsuz kurmayı becerebildim. O zamandan beri rahatlıkla kullanıyorum gerçekten çok işime yaradı. Kısaca zaten monitörle beraber aparat göndermişler o çözdü sorunu.
 
Ben bugün 27hg70 monitörüm için h100 aldım ve aynı sorun bende var, aparat da yok monitörüm içinde ne yapacağım bilemiyorum.
Bayağı bir geçti üstünden fakat son mesajımda belirttiğim gibi, monitörün kendi kutusundan adaptör çıkıyor. Bu adaptör ile standi birleştirebildim. Samsung kutu içeriğinde adaptör eklemiş kısacası. Sizde olmadığından eminseniz internetten araştırıp satanlar varsa almayı deneyebilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı