Çözüldü Samsung LS22B150NS/UF monitörden görüntü alınamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Furkycik

Hectopat
Daha fazla  
Yeni bilgisayar aldım ve eski monitörüme bağlamayı denedim fakat monitörde check Signal cable yazıyor, görüntü alamıyorum.
Kabloyla TV'ye bağladım denedim ve kabloda sorun yok TV'ye HDMI ile monitöre VGA ile bağlanıyor.
Monitör: Samsung LS22B150NS/UF

Ekran kartı: MSI GeForce RTX 3060 Ventus 2X OC 12 GB GDDR6 192bit NVIDIA ekran kartı.

WhatsApp Görsel 2023-05-27 saat 19.47.58.jpg

Çözüm
Yeni bilgisayar aldım ve eski monitörüme bağlamayı denedim fakat monitörde check Signal cable yazıyor, görüntü alamıyorum.
Kabloyla TV'ye bağladım denedim ve kabloda sorun yok TV'ye HDMI ile monitöre VGA ile bağlanıyor.

Ekran kartı: MSI GeForce RTX 3060 Ventus 2X OC 12 GB GDDR6 192bit NVIDIA ekran kartı.

Eki Görüntüle 1796170

RTX3060 üzerinde VGA portu yok. Nasıl bağlıyorsunuz monitörü bilgisayara?

Eğer anakart üzerinden yapıyorsanız görüntü alamamanız normal.

Eğer dönüştürücü kullanıyorsanız dönüştürücüler genelde iyi iş çıkaramıyorlar. Farklı bir dönüştürücü ile dilerseniz deneyebilirsiniz.

Eki Görüntüle 1796170

RTX3060 üzerinde VGA portu yok. Nasıl bağlıyorsunuz monitörü bilgisayara?

Eğer anakart üzerinden yapıyorsanız görüntü alamamanız normal.

Eğer dönüştürücü kullanıyorsanız dönüştürücüler genelde iyi iş çıkaramıyorlar. Farklı bir dönüştürücü ile dilerseniz deneyebilirsiniz.

Çözüm
Teşekkürler hazır sistem olduğundan bilmiyordum.

Bir de sizce dönüştürücü mu alayım yoksa tek tarafı VGA tek tarafı HDMI olan bir kablomu alayım hangisi mantıklı.

Son düzenleme:
Teşekkürler hazır sistem olduğundan bilmiyordum.

Bir de sizce dönüştürücü mu alayım yoksa tek tarafı VGA tek tarafı HDMI olan bir kablomu alayım hangisi mantıklı.

Dönüştürücüler ve kaliteleri hakkında pek bilgim yok. Bana kalırsa alabiliyorsanız en azından HDMI portu olan bir monitör almaya çalışın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı