Elektronik Samsung LS27DG602suxuf, 27" inç, OLED, QHD, 2K,0.03ms, 360Hz 24.819 TL

hocam selamlar.

LG C3 48" oled TV alıp monitör olarak kullanacağım demiştiniz.

Nasıl memnun musunuz? Büyüklük benim için dezavantaj değil. Ben sadece hikaye oyunları için ve filmler için almayı düşünüyorum.
A.selam.

Tv yi kullanıyorum ve çok memnunum. Normalde 32'' 4K kaliteli bir ıps monitörüm var ama oled bambaşkaymış. Oyun olsun film olsun zevk veriyor. Büyüklük derken yakından bakılmaz çok rahatsız eder. Tv nin yapısı gereği görüntüye göre parlaklığı otomatik değişiyor bazı sahnelerde ciddi göz alıyor o yüzden belli bir mesafeden bakmak gerek. Alanım geniş olduğu için istediğim mesafeden bakabiliyorum benim için sorun değil. Ben de sırf meraktan aldım çok beğendim niyetliyseniz size de tavsiye ederim.

hocam selamlar.

LG C3 48" oled TV alıp monitör olarak kullanacağım demiştiniz.

Nasıl memnun musunuz? Büyüklük benim için dezavantaj değil. Ben sadece hikaye oyunları için ve filmler için almayı düşünüyorum.
Ben de c3 aldım. 4k'nın tadı bir başka 120hz de zaten yeterince akıcı. Memnunum açıkçası.

Ben de c3 aldım. 4k'nın tadı bir başka 120hz de zaten yeterince akıcı. Memnunum açıkçası.
A.selam.

Tv yi kullanıyorum ve çok memnunum. Normalde 32'' 4K kaliteli bir ıps monitörüm var ama oled bambaşkaymış. Oyun olsun film olsun zevk veriyor. Büyüklük derken yakından bakılmaz çok rahatsız eder. Tv nin yapısı gereği görüntüye göre parlaklığı otomatik değişiyor bazı sahnelerde ciddi göz alıyor o yüzden belli bir mesafeden bakmak gerek. Alanım geniş olduğu için istediğim mesafeden bakabiliyorum benim için sorun değil. Ben de sırf meraktan aldım çok beğendim niyetliyseniz size de tavsiye ederim.

Teşekkür ederim arkadaşlar. Aldım. Şimdi açmayacağım, 1-2 hafta içince taşınıyorum.
İnşallah ben de memnun kalırım...

bence deymez. zaten oled bir ekranınız var. 4k ips ekran yada benim gibi 1080p va bir monitör koyun yanına. oled riski 2 defa alınmamalı bence.

piksel yanması tamamen yok olunca çiftlersiniz. iyice otursun oledler...

Bence değmez. Zaten OLED bir ekranınız var. 4K IPS ekran ya da benim gibi 1080p VA bir monitör koyun yanına. OLED riski 2 defa alınmamalı bence.

Piksel yanması tamamen yok olunca çiftlersiniz. İyice otursun OLED'ler...

Vallahi haltı yedim. Siparişten geri dönmek de istemiyorum. Bir tarafta 4K OLED ekran varken diğer tarafta 1080p IPS ekranın gözlerimi kanatmasını istemedim. Sistem hakkını verir diye düşündüm, bu kadar yüksek meblaya böyle bir sistem dizip 1080p IPS monitörde mi kullanacağım diyerek kendimi gazladım bir tık.

Dosya Ekleri

• Lüzumsuz harcamam.jpg
    Lüzumsuz harcamam.jpg
    82,3 KB · Görüntüleme: 58
Vallahi haltı yedim. Siparişten geri dönmek de istemiyorum. Bir tarafta 4K OLED ekran varken diğer tarafta 1080p IPS ekranın gözlerimi kanatmasını istemedim. Sistem hakkını verir diye düşündüm, bu kadar yüksek meblaya böyle bir sistem dizip 1080p IPS monitörde mi kullanacağım diyerek kendimi gazladım bir tık.
Hocam deneyimleme şansınız oldumu monitörü detay verebilir misiniz?

Ben de bir ay önce 48" LG C3 aldım ve görüntü kalitesi gerçekten harika. Öyle olunca monitörü de OLED olarak değiştirmeyi düşünüyorum. Samsung G6 OLED iyi gibi duruyor ama 2K ekran olduğu için kararsız kaldım. 2K monitörlerde 1080p/4K içerikler izlenince piksel sayısı eşit olarak bölünemiyor ve bu nedenle bulanık görüntü oluyor şeklinde yorumlar var. Siz böyle bir bulanıklık fark ettiniz mi hocam?

Geri
Yukarı