Samsung M21 kullanıyorum. Super AMOLED bana çok yapay geliyor. LCD ekran gibi gözükmesini istiyorum. Bu dediğimi telefonun içinden veya herhangi bir uygulama yükleyerek yapabilir miyim?
Samsung M21 kullanıyorum. Super AMOLED bana çok yapay geliyor. LCD ekran gibi gözükmesini istiyorum. Bu dediğimi telefonun içinden veya herhangi bir uygulama yükleyerek yapabilir miyim?
İps'e göre daha fazla göze hitap ettiği için olabilir mi? Böyle olunca da daha çok almak istiyorlar. Konuya gelirsek iki ekranın da birbirine karşı artı ve eksileri var. Buradaki konu amoled mi daha mı iyi yoksa ipc ekran mı değil. Umarım zeka seviyeniz anlamanıza yetmiştir. Teşekkürler.
Super AMOLED bana çok yapay geliyor. LCD ekran gibi gözükmesini istiyorum. Bu dediğimi telefonun içinden veya herhangi bir uygulama yükleyerek yapabilir miyim?
Donanım üzerinden bir değişiklik yapamadığımız sürece pek değişiklik olacağını zannetmem(Kısaca ekran panelinin değişmesi gerek) Eğer ekran ayarlarını biraz karıştırırsanız daha solgun renkler ile kullanabilirsiniz.