Samsung M31s cihaza ROM atmak hızlandırır mı?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060 - İ5 12450H - 16GB Ram
Telefonumu alalı artık 5 yıl oldu ilk günkü gibi değil arayüzde hafif kasıyor. ROM atıp One UI güncellesem sizce arayüz düzelir mi?

CrDroid tavsiye ederim hocam.

Karışık değil değil mi hocam bir de kasmaz değil mi?
Kasma olmaz hocam hatta oyunlarda min 60fps alırsınız arayüzüde çok akıcıdır fakat "karışık" derken arayüzü kastesiyorsanız AOSP ROM'ların arayüzleri basittir sadece OneUI'dan geçince biraz farklı gelebilir fakat biraz kullanırsanız alışıp gidersiniz bence OneUI'dan hem daha şık hemde dediğim gibi alıcı olur.

Kasma olmaz hocam hatta oyunlardamin 60FPS alırsınız arayüzüde çok akıcıdır fakat "karışık" derken arayüzü kastesiyorsanız AOSP ROM'ların arayüzleri basittir sadece One UI'dan geçince biraz farklı gelebilir fakat biraz kullanırsanız alışıp gidersiniz bence One UI'dan hem daha şık hem de dediğim gibi alıcı olur.

Peki hocam bunu yükledim beğenmedim sonradan orijinal One UI'ye dönebiliyor muyuz? Ve bunu telefona nasıl yükleyeceğim hiç bilmiyorum anlatabilir misiniz?

Hocam peki bana debload edilmiş One UI ROM bulabilir misiniz M31s için 5.1 falan üstüde olur sıkıntı yok.
Hocam AOSP varken bence OneUI denemeyin performans anlamında AOSP ROM'lara göre geride kalıyor (Eğer oyun oynuyorsanız, oynamıyorsanız S23FE ve A35 Port var onlar deneyebiliriz).

Hocam AOSP varken bence One UI denemeyin performans anlamında AOSP ROM'lara göre geride kalıyor (eğer oyun oynuyorsanız, oynamıyorsanız S23FE ve A35 port var onlar deneyebiliriz).

Hocam oyun oynamıyorum sadece arayüzdeki kasma gitse yeter bana AOSP'lar telefonun orijinalliğini bozuyor görüntü olarak. [ONE UI 6.1.1] DelightOS S23 FE Port for Galaxy M31s
Şunu buldum büyük ihtimal sizin dediğiniz S23 FE portu bug falan yok bunu indirdim telefona nasıl entegre edeceğim şimdi?

Hocam oyun oynamıyorum sadece arayüzdeki kasma gitse yeter bana AOSP'lar telefonun orijinalliğini bozuyor görüntü olarak. [ONE UI 6.1.1] DelightOS S23 FE Port for Galaxy M31s
Şunu buldum büyük ihtimal sizin dediğiniz S23 FE portu bug falan yok bunu indirdim telefona nasıl entegre edeceğim şimdi?
Hocam k kadar basit bir iş değil flashlamak. Bootloader kilidiniz açık olmalı, ayrıca bootloader kilidi açılırsa Knox özelliklerine ve uygulamalarına erişimi kaybedeceksiniz (Rootla çözülür ama), ve telefonunuz sıfırlanacak kilit açıldığında. Yedeğinizi felan alın sonra bir de PC lazım tabii PC'ye şunları indirin:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı