Çözüldü Samsung M425R1GB4BB0 RAM'e termal pad yapıştırılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Neilqwe

Hectopat
Daha fazla  
Buna uygulasam fark edilebilir sıcaklık farkı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Yapılmasında engel yok ama gerekli bir şey değil ve fark gözle pek görülmez. Termal pad kendi soğutmuyor, ısi transferi sağlıyor sadece. Çok nadir laptop üstünde plaka oluyor kasa içinde olan sıcaklığı biraz engellemesi için. Zaten RAM aman aman ısınmaz. Neden uygulamak istiyorsunuz?
Yapılmasında engel yok ama gerekli bir şey değil ve fark gözle pek görülmez. Termal pad kendi soğutmuyor, ısi transferi sağlıyor sadece. Çok nadir laptop üstünde plaka oluyor kasa içinde olan sıcaklığı biraz engellemesi için. Zaten RAM aman aman ısınmaz. Neden uygulamak istiyorsunuz?

Çözüm

Hocam 6 gün önce bir RAM aldım ve çok ısındığını fark ettim. Sonrasında bu padi aldım en sonunda araştırdıktan sonra RAM'in bozuk olduğunu fark ettim iade ettim. Bu da elimde kaldı sipariş ettiğim yani RAM'e uygulasam fark yaratır mı gibi bir düşünce vardı kafamda.

Dediğim gibi uygulamak gereksiz olur.

Yani hocam şu an laptop içerisnde ki RAM'in üstünde termal pedler vardı o yüzden sordum cevaplarınız için çok teşekkürler.

Çoğu laptop kullanmıyorum. Dediğim bazı modeller kullanıyor SO-DIMM RAM'ler aman aman ısınmıyor. Laptopun ısıl tasarımı berbat ise ayrı ama bu pek nadir rastlanan. Bir durum. Rica ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…