Samsung neden güncellemenin geciktiğini açıkladı

Rezalet bir olay. Apple beta testlerini bile XR kullanıcılarına açıyor, XR ve 15 Pro kullanıcıları aynı anda güncellemeyi alıyor. S25 serisinde işlemci dışında yenilik yok tabii, nasıl satacak?

IMG_3434.jpeg

Son düzenleme:
Sonuç olarak ne zaman gelecekmiş?

Nisan ayı gibi S24 serisine dağıtılmaya başlayacakmış. Büyük ihtimal 1 hafta sonra da S23 serisine dağıtılmaya başlanır. Türkiye'ye ne zaman gelir o bile belli değil. Samsung'a güvenimiz çok azaldı bir de 7 sene güncelleme sözü veriyorlar şaka gibi :D daha bir güncellemeyi vermiyor millete satışları üste çıkarmak için. Herhalde 7 sene güncelleme sözü verdiklerine de 2 senede bir 1 sene güncelleme diye sayarlar.

Nisan ayı gibi S24 serisine dağıtılmaya başlayacakmış. Büyük ihtimal 1 hafta sonra da S23 serisine dağıtılmaya başlanır. Türkiye'ye ne zaman gelir o bile belli değil. Samsung'a güvenimiz çok azaldı bir de 7 sene güncelleme sözü veriyorlar şaka gibi :D daha bir güncellemeyi vermiyor millete satışları üste çıkarmak için. Herhalde 7 sene güncelleme sözü verdiklerine de 2 senede bir 1 sene güncelleme diye sayarlar.
Aslında bir yerde haklılar. Ben s23 kullanıyorum. İlk aldığımda ai yoktu. S24 çıktığında ai ile çıkınca beni cezbetti özellikleri. Telefonumu yükseltmeyi düşündüm. Sonra bi baktım bana da geldi aynı özellikler. Oh dedim ya neden yükselteyim ki. Aynı işi yapıyorum. Şimdi s25 için de aynı. Özelliklere erken erişmek isteyen hemen gitsin alsın gibi bir durum oluyor.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı