Samsung NF210 Ubuntu'da düşük performans

Alperen Uçar

Megapat
Daha fazla  
Selamlar, başlıkta da belirttiğim gibi Samsung NF210 dizüstü bilgisayar var elimde, ancak Ubuntu yükledim ve 32 bit olmasına rağmen, Windows 7'de bile olmadığı kadar (ki Windows 7, 2GB RAM, Atom işlemci, Media Accellerator 3150 olmasına rağmen oldukça akıcıydı) kasıyor, kasılıyor. Kasma derken, tıkladığım anında algılanıyor (simgede renk değişimi olur hani tıklayınca) ancak işleme çok geç giriyor, bazen uygulama yanıt vermeyi kesin bana "force stop" yaptırıyor. İşlemler çok ağır, ısınma sorunu yok. Sorun ne olabilir? Ne tavsiye edersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciniz ve RAM iniz Ubuntu GNOME için yetersiz geliyor Ubuntu tabanlı Xubuntu veya Lubuntu kurabilirsiniz daha az sistem harcarlar.
Windows 7 de bile akıcı çalışan bilgisayarın Ubuntu'da kasmasını beklemiyordum doğrusu, dediğiniz sürümleri bugün deneyip sonuçlarını yazacağım.
Güncelleme: Xubuntu kurdum şimdilik, GNOME'dan daha iyi, ancak Windows 7'de 1080p videoları sorunsuz oynatabilirken Xubuntu'da 720p video bile sıkıntı çıkarıyor.

Son düzenleme:
Windows 7 de bile akıcı çalışan bilgisayarın Ubuntu'da kasmasını beklemiyordum doğrusu, dediğiniz sürümleri bugün deneyip sonuçlarını yazacağım.
Güncelleme: Xubuntu kurdum şimdilik, GNOME'dan daha iyi, ancak Windows 7'de 1080p videoları sorunsuz oynatabilirken Xubuntu'da 720p video bile sıkıntı çıkarıyor.
İşletim sistemi güncellemelerini ve sürücü güncellemelerini yapın GPU olarak İntel'i görüyor olabilir sistem Nvidia sürücüsünü kurun.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı