Samsung Note 4 SM-N910C, SM-N910 modelleri nerenin ?

Bence evet. Ben Azerbaycandakı tüm mağazalara ve esas satış bayilerine baktım. Burada olan modeller yalnizca 910c olarak satiliyor. Turkiyede satilan urunler 910c olmaya bilir. Ama urunun zaten iki esas versiyonu var. Biri snapdragon 805, diğeri exynos octa 5433. Exynoslu surumlerde lte patent 4 ila 6 arasinda bir gechish mevcut. Fark burada ola bilir. Amma bu hich de onemli değil. Aslinda chalishma teknolojilerinde pratik bi fark mevcut deyil.

Chok ozur dilerim, shimdi Samsung Turkey Electronics de baktim Tuekiye ichin 910cq versiyonunu satiyolarmish. Onda da 1.9+1.3 ghz prensipi uygulaniyor. Shimdi farkina vardim ulke farklarini dibine kadar belirlemishler.

Ishte samsungun yaptığı en sevmediğim şey. Yani 2000 tl maliye karşılığı bir amiral gemisi telefon çıkardın, tamam iyi hoş, mühteşem ekran teknolojileri, kamera performans, bunları anladık da neden bir kere de demiyorlar ki biz snapdragon 805 kullandık ve ya exynos octa 5433. Her iki işlemcide farklar şudur budur ve s. Ben kendim bile aciz kalıyorum bu sistem farkları arasında. Apple yetkilileri her keynote, her tanıtım toplantılarında bu işlemciler konusunu deşip de geçiyorlarsa, sen niye yapmıyosun? Apple sunuyor a8 ve ek olarak motion (m) 8 işlemcileri, tüm ülkelere de standart yolluyo. İş bitti. Yani bu kadar insanın kafasında soru işareti bırakmakla samsung o kadar da hoş bir adım atıyor diyemem.

Kardesh, bunu bir az önce belirtdiğim samsung Turkey electronics de buldum, yani orada bu standartlar bulunuyor.

Bendeki model böyle

Bölge itibarile satiş yapılıyor qaliba, çünki kutunun üzerinde "OFFİCİAL PRODUCT FOR CAUCASUS" denen bir ibare bulunuyor. Ben kutunun alt kısmına baktığımda da genelde rusca yazıların kullanıldığını gördüm.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    177,6 KB · Görüntüleme: 461
  • image.jpg
    379,3 KB · Görüntüleme: 610
  • image.jpg
    527,1 KB · Görüntüleme: 472
Sağol kardeşim uğraştığın için ellerine sağlık.

Ne demek, lafı bile olmaz. İşin öte tarafında İKİ DEVLET, TEK MİLLETiz. Bütün türk kardeşlerimize candan sevgiler ve sayqılar...

O mağazalara boşuna para yedirme, from.ae ve ya myphone.ae den sipariş ver. Ben Nexus 5 aldım from.ae den. Mutluyum.

Ha, anladım. Bence hiç beklemeyiniz, çünki samsungun Azerbaycanda 4g lte patentle ilgili olarak satdığı exynos işlemcili telefonları deyişdireceyini sanmıyorum. Yani yasal olarak snapdragon işlemcili note 4 bulmak çok zor, neredeyse imkansız. Eğer alacak olursanız integralplus dan almanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…