Samsung NP-RV520-S03TR Ekran Parlaklığı ve Batarya Sorunu

Laptop 10.11.4 imajı ile İnject EDID=+ seçili iken ekran kartını tam tanıyarak kuruldu. Nvidia kextleri Extension içinde mevcuttur. Linux Table tablosunu iasl ile söktüm. Fakat dsdt.dsl belirttiğiniz yamaya cevap vermiyor. Onun dışında batarya için rehberi uyguladım. Fakat o da çalışmadı. Applesmartbattery.kext kuruludur. Sitem açılırken düşük pil uyarısı veriyor. Nvidia kextleri kurulmasa ekran kartını görmez değil mi? Fakat İoreg kaydında nvda girişi göremedim.

Laptop 10.11.4 imajında NVIDIA kext'leri silinmiştir. S/L/E içinde şu kexleri kontrol edermisin.
NVDAGF100Hal.kext
NVDAGK100Hal.kext
NVDANV50HalTesla.kext
NVDAResman.kext
NVDAResmanTesla.kext
NVDAStartup.kext

Üstad ekran kartını sistem tanıyor. Fakat her halükarda tekrar yüklemem için kextleri verebilir misiniz? dsdt ve ioreg dosyalarını bir de siz kontrol edebilir misiniz?Belki de ben hata yapıyor olabilirim.

Tanıdığını sanmıyorum. Tanısaydı eğer ioReg ile NVDA aradığında aşağıdaki resimdeki gibi bir sonuç çıkmalıydı;

Sistem raporunda donanımın gözükmesi çalıştığı anlamına gelmez. Sana tavsiyem güncel 10.11.6 Masaüstü imajı ile kurulum yapıp tekrar dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…