Evet Download Mode girebiliyor. Hatta açarken direkt Download Mode geçiyor.Telefon download moduna geçiş yapabiliyor mu? (Cihaz brick olmuş gibi duruyor)
Evet Download Mode girebiliyor. Hatta açarken direkt Download Mode geçiyor.Telefon download moduna geçiş yapabiliyor mu? (Cihaz brick olmuş gibi duruyor)
Peki o kısmın fotoğrafını atma şansınız var mı ?Evet Download Mode girebiliyor. Hatta açarken direkt Download Mode geçiyor.
Tabi ki.. Extra olarak ses açma ve kapama tuşuna basılı tuttuğumda da farklı bir download açılıyor. Sadece sol üstte daha fazla şey yazıyor.Peki o kısmın fotoğrafını atma şansınız var mı ?
Tabii ki. Extra olarak ses açma ve kapama tuşuna basılı tuttuğumda da farklı bir download açılıyor. Sadece sol üstte daha fazla şey yazıyor.
Tabii ki. Extra olarak ses açma ve kapama tuşuna basılı tuttuğumda da farklı bir download açılıyor. Sadece sol üstte daha fazla şey yazıyor.
Hayır. dediğim gibi normal download da açılıyor. Normal şekli o. Fakat şuan tek sorun telefonu bilgisayarın görmemesi.İlk download moduna aldığınızda ekran böyle miydi peki?
Hayır hocam rootlamadım. Önceden hep custom os kuruyodum rootsuz şekilde bir sorun çıkmadı hiç fakat bu sefer batırdım biraz. Ve odin görmüyor telefonu hocam. Olayın başlarında odin ile stock rom yüklemeyi denedim fakat failed hatası vermişti. Tam recovey img dosyasini yuklerken hata veriyorduHocam Odin ile telefonun kendi orijinal ROM'unu atmanızı tavsiye ediyorum atma şansınız varsa anca böyle düzelir.
Bir de Samsung tarafında ROM atarken root faktörü önemli (TWRP yüklerkende) telefonu rootlamış mıydınız?
Hayır. Dediğim gibi normal download da açılıyor. Normal şekli o. Fakat şu an tek sorun telefonu bilgisayarın görmemesi.
Bu uygulamayı denedim hocam. Stock Romu yükledikten sonra abonelik istedi.Dr Fone Android Repair diye bir program var onunla bir deneyin.
Ücretsiz mi bilmiyorum denemek lazım dosyalar düzeldikten sonra tekrardan download moduna alıp normal stock ROM yükleyin.Dr.Fone - System Repair (Android): Fix Android System to Normal
Dr.Fone - System Repair (Android) is a professional Android repair tool to fix Android system issues, like black screen of death, phone won't turn on, Stuck at Samsung logo, etc.drfone.wondershare.com
Merhaba hocam. Ben sizden önce davranıp araştırıp debian diski hazırladım. Ordan devam etsek sorun olur mu?Linux için yardımcı olabilirim. Linux Mint önerimdir. Yalnız sistem iyiyse Cinnamon, kötüyse XFCE masaüstü ortamı öneririm. İndirme bölümünde seçenekler var.
Download Linux Mint 22.2 - Linux Mint
Linux Mint is an elegant, easy to use, up to date and comfortable desktop operating system.www.linuxmint.com
Bu dosya indikten sonra haber verin. Kuruluma başlayalım.
Video işine yarayabilir. Aygıt Yöneticisi'nden telefonu kaldır sıfırdan sürücü kursun belki o şekilde görür cihazı ya da olmadı Samsung Mobile driver var internetten indir Samsung'un sitesinden kur onu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.