Samsung Odyssey G3 alınır mı?

İyi akşamlar. Normalde bu monitörün bazı sorunları olduğunu biliyorum ancak fiyatı gerçekten çok iyi sizce bu fiyata alınır mı? CS:GO veya Valorant gibi FPS oyunları oynuyorum. Ghosting sorunu falan olmasa iyi olur ancak çok fazla olmadığı sürecede çok da önemli değil. Bunun dışında kronik bir sorunu var mıdır alınır mı? Fiyatına göre eleştirirseniz sevinirim.
@Yiğit KAMURAY hocam yardımcı olabilirsiniz belki.
Alternatif olarak 1-2 model daha beğendim. Bu modeller nasıldır?
MSI Optix G24C6 23.6" 1ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asus TUF Gaming VG24VQR 23.6" 1 ms Full HD Freesync Curved Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi akşamlar. Normalde bu monitörün bazı sorunları olduğunu biliyorum ancak fiyatı gerçekten çok iyi sizce bu fiyata alınır mı? CS:GO veya Valorant gibi FPS oyunları oynuyorum. Ghosting sorunu falan olmasa iyi olur ancak çok fazla olmadığı sürecede çok da önemli değil. Bunun dışında kronik bir sorunu var mıdır alınır mı? Fiyatına göre eleştirirseniz sevinirim.
@Yiğit KAMURAY hocam yardımcı olabilirsiniz belki.
Alternatif olarak 1-2 model daha beğendim. Bu modeller nasıldır?
MSI Optix G24C6 23.6" 1ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asus TUF Gaming VG24VQR 23.6" 1 ms Full HD Freesync Curved Pivot Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Kesinlikle almayın. Ben alıp zararını sattım. Forumdakiler gosting var demişti dinlemedim. Kullanılmayacak derecede gosting var en az 10 ms.

Alınmaz, yukarıdaki tüm monitörlerde %70 ghositng vardır ve FPS oynları oynayamazsınız ghosting olan monitörle IPS veya Gaming TN modellere bakmanız tavsiye ederim.

İşte bu yüzden açtım konuyu bir kesim var sorun olmadığını bir kesimde çok fazla olduğunu söylüyor fiyatı gerçekten uygun bütçemde kısıtlı bu yüzden almayı düşündüm ancak vazgeçtim.

Hocam ben eskiden leş bir monitör kullanıyordum sonra böyle bir monitör e geçince bana nimet gibi geldi tabii ki ghosting var ama benim aldığım zaman 2100 TL idi.

İşte bu yüzden açtım konuyu bir kesim var sorun olmadığını bir kesimde çok fazla olduğunu söylüyor fiyatı gerçekten uygun bütçemde kısıtlı bu yüzden almayı düşündüm ancak vazgeçtim.
bendede viewsonicin VA paneli var aslınca çok sıkıntı olmuyor normal kullanımda ama siyak arka planlarda arkasında iz bırakarak hareket ediyor ve özellikle csgo oynarken çok göze batıyor,mesela dust2de mid tuneli long tunelinde fln aimi kaydırıca iz fln bırakyıor tüm ekran bu hafta iade edeceğim galiba.

Ben 5 ms monitörden geçtim bence kullanılmayacak derecede. Bende başta alır alışır dedim ilk günden pişman oldum iade de olmuyor 2. el sattım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı