Hocam harbiden niye 60 Hz kullanıyorsunuz ki 165 varken madem destekliyor kullanın.
NVIDIA GeForce 9800 GT'li Intel işlemcili 8 GB RAM'li eski 2009'dan kalma sistem sizce destekler mi?
Hocam harbiden niye 60 Hz kullanıyorsunuz ki 165 varken madem destekliyor kullanın.
NVIDIA GeForce 9800 GT'li Intel işlemcili 8 GB RAM'li eski 2009'dan kalma sistem sizce destekler mi?![]()
Hocam eğer bir kasaya bağlı olarak kullanıyorsanız ucuz bir HDMI kablosu 144 Hz almanızı sağlar sizde kazanana kadar idare edersiniz.
O kart asla 144 FPS almaz ama şöyle eğer monitörün desteklediği 144 Hz hıza çıkartabilirse en azından masaüstünde oyun oynamasanız bile ki oyun oynadığınızı pek sanmıyorum o akıcılık farkını anlarsınız. Yani 144 FPS ile 144 Hz almak aynı şey değil karıştırmayın.Forumda 144 hz için hdmi kablo satın alma rehberi konularını incelerseniz 90 100 tl fiyata belki bir tane alabilirsiniz.Zaten kasa da HDMI girişi var DisplayPort girişi yok.
O kart asla 144 FPS almaz ama şöyle eğer monitörün desteklediği 144 Hz hıza çıkartabilirse en azından masaüstünde oyun oynamasanız bile ki oyun oynadığınızı pek sanmıyorum o akıcılık farkını anlarsınız. Yani 144 FPS ile 144 Hz almak aynı şey değil karıştırmayın. Forumda 144 Hz için HDMI kablo satın alma rehberi konularını incelerseniz 90 100 TL fiyata belki bir tane alabilirsiniz.
Hocam siz 1080p monitör kullanıyorsunuz 4K kablo gereksiz olabilir ama alırsanız pişman olmazsınız özellikle Ugreen bayağı kalitelidir.
Şu tabloya göre aldığınız tüm hdmi kabloları 144 hz destekler.Attığınızın 1080p olanı varsa link alabilir miyim? Bütçe fazla vermek istemiyorum.
Sanırım 2.0 ve 2.1 kabloların hepsi 4K destekliyor yani çözünürlüklere çok takılmanıza gerek yok.Dediğim gibi en kalitelisi Ugreen ama ucuz bir şey isterseniz farkı markalara bakmanız gerekiyor sadece.Bu attığımı alarak 144 hz alabilirsiniz.Attığınızın 1080p olanı varsa link alabilir miyim? Bütçe fazla vermek istemiyorum.
Şu tabloya göre aldığınız tüm HDMI kabloları 144 Hz destekler.Eki Görüntüle 1835809
Siz bu mesajı yazarken 144 hz için ucuz bir tane hdmi kablosu araştırıyordum sanırım buda işinizi görür.Anladım peki rica etsem Vatan Bilgisayar, Teknosa veya MediaMarkt'ta bulunan HDMI 144 Hz 2.0 HD ürün linki yollar mısınız? Salı günü İstanbul'a döndüğüm zaman kargo yerine direk mağazadan alayım.
Bulabildiğim en ucuzu bu.Anladım peki rica etsem Vatan Bilgisayar, Teknosa veya MediaMarkt'ta bulunan HDMI 144 Hz 2.0 HD ürün linki yollar mısınız? Salı günü İstanbul'a döndüğüm zaman kargo yerine direk mağazadan alayım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.