umvtdeniz
Hectopat
Neden acaba? Kullandığım ve memnun kaldığım bir seri.Odyssey serisine dokunmanızı tavsiye etmiyorum.
Neden acaba? Kullandığım ve memnun kaldığım bir seri.
G3 Ghosting sorunlu diye paylaşılıyordu. Alırken en bundan korktum ama sıkıntısız çıktı. %100 kronik sorunlu gelmiyor monitörler. Ama evet, riskli.G5 ve G6 altındaki Odyssey monitorlerin çoğu kronik sorunlu reditte vs. zaten bu tartışıldı. Ve tabiikide Samsung iyileştirmelere gidip dediğim gibi G5 ve G6 olanları daha iyi çıkardı. Ayrıca en büyük kronik sorunlardan biri monitorde ghosting oluyor ve denk gelirse eyvah.
G3 ghosting sorunlu diye paylaşılıyordu. Alırken en bundan korktum ama sıkıntısız çıktı. %100 kronik sorunlu gelmiyor monitörler. Ama evet, riskli.
O zaman alınabilecek bir risk değil peki bu monitöre ne dersiniz bilginiz var mı?
![]()
Dell G2524H 25 inç 280Hz 0.5ms Full HD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör
Tüm hız, hiçbir gecikme yok 280Hz’e kadar hız aşırtmalı yenileme hızı, 0,5 ms tepki süresi ve minimum hareket bulanıklığı ile akıcı oyun deneyimiwww.gaming.gen.tr
Gayet iyi monitor. Dell monitorleri iyi ve bu modelde güzel. Özellikleri bakımındanda iyi aynı şekilde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.