Samsung Odyssey G4 nasıldır?

umvtdeniz

Hectopat
Arkadaşlar 240 Hz yenileme hızına sahip bir monitör istiyorum ama F/P lazım. Yorumları gayet güzel geldi belirtilen özellikler de çok güzel ama bizzat deneyimlemiş ya da görmüş kişiler var mı monitör güzel midir? Linki aşağıya bırakıyorum bu fiyata özelliklere göre rakipsiz duruyor.

Monitör

Neden acaba? Kullandığım ve memnun kaldığım bir seri.

G5 ve G6 altındaki Odyssey monitorlerin çoğu kronik sorunlu reditte vs. zaten bu tartışıldı. Ve tabiikide Samsung iyileştirmelere gidip dediğim gibi G5 ve G6 olanları daha iyi çıkardı. Ayrıca en büyük kronik sorunlardan biri monitorde ghosting oluyor ve denk gelirse eyvah.

G5 ve G6 altındaki Odyssey monitorlerin çoğu kronik sorunlu reditte vs. zaten bu tartışıldı. Ve tabiikide Samsung iyileştirmelere gidip dediğim gibi G5 ve G6 olanları daha iyi çıkardı. Ayrıca en büyük kronik sorunlardan biri monitorde ghosting oluyor ve denk gelirse eyvah.
G3 Ghosting sorunlu diye paylaşılıyordu. Alırken en bundan korktum ama sıkıntısız çıktı. %100 kronik sorunlu gelmiyor monitörler. Ama evet, riskli.

O zaman alınabilecek bir risk değil peki bu monitöre ne dersiniz bilginiz var mı?

Gayet iyi monitor. Dell monitorleri iyi ve bu modelde güzel. Özellikleri bakımındanda iyi aynı şekilde.

Yeni konular

Geri
Yukarı