Elektronik Samsung Odyssey G6 2K 27" Gaming Monitör 23.552 TL

Kendi mesaj sayına bak bi de benimkine?
Kimin sitede sabah akşam dolaşıp mesaj attığı ortada?

Vrrla vsynci aynı kefeye koyuyorsan zaten konuşmaya gerek yok. Input lag farkı var bir kere en başından.
indirim konusunda bu kadar boş yaptığın yeter ya. uzatma daha fazla. Ürün tanıtımı satışı yapacaksan teknoloji marketlerine cv bırakabilirsin.

Çok üst seviye bir monitör hocam muhtemelen alsam bende memnun kalırdım ama 2.elde garantili Gigabyte M28U buldum 10 bine onu alacağım nasipse.

Eski monitörüm de Samsung 4K 144Hz monitörü hocam. G70 modeli. 4K olanın metin netliği çok daha iyi doğal olarak sonuçta 4K, Samsung modelde qd OLED olmasından dolayı göze batmayan ama özellikle ararsanız görebileceğiniz bir colour fringing bulunmakta. Yani yazıların kenarları yeşil, kırmızı renk olabiliyor.

Kelebek gibi ömrü var, OLED ücretleri fazla diye 4K bile koymuyorlar. Ben 19700 TL'ye G7 Neo 32" aldım çok daha memnunum. OLED yanmaz gelişti falan diyorlar ama garanti süresi bittikten sonra kimse güvence vermiyor. 26 bin liraya monitör alıp 2 sene sonrasını düşüneceksem almam daha iyi.

1440P olayı da var. Düşünsene 26 bin liraya monitör alıyorsun ama 4K film bile izleyemiyorsun.

Yanından geçemez.+120Hz daha yüksek Refresh rate, çok daha yüksek brightness(doğal ışık olan ortamlar için önemli) ve NVIDIA ekran kartın varsa G-SYNC

+120Hz'yi kullanacak FPS'i Valorant gibi oyunlarda RTX 4090NLA alabiliyosun
Hangi site hocam bu?

Kelebek gibi ömrü var, OLED ücretleri fazla diye 4K bile koymuyorlar. Ben 19700 TL'ye G7 Neo 32" aldım çok daha memnunum. OLED yanmaz gelişti falan diyorlar ama garanti süresi bittikten sonra kimse güvence vermiyor. 26 bin liraya monitör alıp 2 sene sonrasını düşüneceksem almam daha iyi.

1440P olayı da var. Düşünsene 26 bin liraya monitör alıyorsun ama 4K film bile izleyemiyorsun.
Bu ürünlerin yerini çok hızlı bir şekilde başka bir ürüne bırakacağını düşünüyorum. Çok pahalı ve tartışmalılar. İstenen satışların da yapılabildiğini düşünmüyorum.

Geri
Yukarı