Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.011 Çözümler 25 Dün 21:34 #11 morteux1 dedi: 27 inç Curved'e alışkınım hocam sorun olmaz. Evet fiyatına göre bayağı güzel gibi duruyor. Teşekkür ederim. Renk canlılığı gibi konularda nasıl hocam performansını sonuna kadar veriyor mu? Hikayeli oyunlar için. Genişletmek için tıkla... Daha önce benzeri bir IPS monitör kullanmadım o yüzden IPS'e göre nasıl gözüküyor bilmiyorum ama renkler canlı ve güzel gözüküyor.
morteux1 dedi: 27 inç Curved'e alışkınım hocam sorun olmaz. Evet fiyatına göre bayağı güzel gibi duruyor. Teşekkür ederim. Renk canlılığı gibi konularda nasıl hocam performansını sonuna kadar veriyor mu? Hikayeli oyunlar için. Genişletmek için tıkla... Daha önce benzeri bir IPS monitör kullanmadım o yüzden IPS'e göre nasıl gözüküyor bilmiyorum ama renkler canlı ve güzel gözüküyor.
M morteux1 Centipat Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 111 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:35 #12 Heunzey dedi: Daha önce benzeri bir IPS monitör kullanmadım o yüzden IPS'e göre nasıl gözüküyor bilmiyorum ama renkler canlı ve güzel gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Ne zamandır kullanıyorsunuz hocam ve nereden aldınız? Acaba? Çok soru sordum kusura bakmayın.
Heunzey dedi: Daha önce benzeri bir IPS monitör kullanmadım o yüzden IPS'e göre nasıl gözüküyor bilmiyorum ama renkler canlı ve güzel gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Ne zamandır kullanıyorsunuz hocam ve nereden aldınız? Acaba? Çok soru sordum kusura bakmayın.
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.011 Çözümler 25 Dün 21:37 #13 morteux1 dedi: Ne zamandır kullanıyorsunuz hocam ve nereden aldınız? Acaba? Çok soru sordum kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Alalı 1.5 sene oldu. 1.5 senedir bir sıkıntım olmadı aldığım siteyi tam hatırlamıyorum.
morteux1 dedi: Ne zamandır kullanıyorsunuz hocam ve nereden aldınız? Acaba? Çok soru sordum kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Alalı 1.5 sene oldu. 1.5 senedir bir sıkıntım olmadı aldığım siteyi tam hatırlamıyorum.
M morteux1 Centipat Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 111 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:38 #14 Heunzey dedi: Alalı 1.5 sene oldu. 1.5 senedir bir sıkıntım olmadı aldığım siteyi tam hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkür ederim. Ay başı alacağım inşallah. İyi akşamlar.
Heunzey dedi: Alalı 1.5 sene oldu. 1.5 senedir bir sıkıntım olmadı aldığım siteyi tam hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkür ederim. Ay başı alacağım inşallah. İyi akşamlar.
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.011 Çözümler 25 Dün 21:41 #15 morteux1 dedi: Tamamdır hocam teşekkür ederim. Ay başı alacağım inşallah. İyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Öğrenci'iseniz Samsung Store da eğitim programında G65B 11k civarına geliyor olması lazım.
morteux1 dedi: Tamamdır hocam teşekkür ederim. Ay başı alacağım inşallah. İyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Öğrenci'iseniz Samsung Store da eğitim programında G65B 11k civarına geliyor olması lazım.
M morteux1 Centipat Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 111 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:45 #16 Heunzey dedi: Hayırlı olsun. Öğrenci'iseniz Samsung Store da eğitim programında G65B 11k civarına geliyor olması lazım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yardımların için hocam. Evet biliyorum alacağım zaman bakacağım.
Heunzey dedi: Hayırlı olsun. Öğrenci'iseniz Samsung Store da eğitim programında G65B 11k civarına geliyor olması lazım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yardımların için hocam. Evet biliyorum alacağım zaman bakacağım.