Arkadaşlar hem FPS hem de hikayeli oyunlar oynayacağım, belki arada film maç vs. izlerim bilgisayarda. Sizce alınır mı? Benim tek içime sinmeyen sorun VA panel olması. Azıcık kenardan baksam şu anki eski VA monitör simsiyah oluyor göremiyorum. Bunda da ne kadar olur bilmiyorum ve kavisli ekrana alışır mıyım? FPS oyunlarında kötü bir etkisi olur mu? Yorumlarınızı bekliyorum.
Gayet iyidir. Tepki süresi ve ghosting performansı çok iyi. 240 Hz de gayet yüksek bir değer. Tek sıkıntısı Curved olması ama sizin için sıkıntı olmayacaksa sıkıntı olmaktan çıkar tabii ki.
Gayet iyidir. Tepki süresi ve ghosting performansı çok iyi. 240 Hz de gayet yüksek bir değer. Tek sıkıntısı Curved olması ama sizin için sıkıntı olmayacaksa sıkıntı olmaktan çıkar tabii ki.
FPS oyunlarında genel olarak flat monitörler daha iyi olur ondan öyle dedim. Curved olması kimisine göre eksi kimisine göre artı kişiden kişiye göre değişir yani.
Amacınız sadece FPS oyunları oynamaksa bu monitör daha iyi olacaktır.
6 aydır kullanıyorum muazzam bir monitör ghosting, ölü piksel gibi şeyler bana denk gelmedi renk gamutu oldukca iyi ayrıca Curved olması bana göre oyunlarda daha sürükleyici bir hava katıyor.