Samsung Odyssey G65B monitörde birden fazla hata mevcut

Houstache

Hectopat
Daha fazla  
Samsung Odyssey G65B aldım yeni geldi fakat bazı problemler var Windows ayarlarında HDR gözükmüyor ve ayarlardan 240 Hz almak için tıklıyorum otomatik 120'ye dönüyor(NVIDIA çökme hatası veriyor) onun dışında ekran aniden kapanıp açılıyor ve bazen HDMI ile bağladığımda ekran çıkmıyor bağlı olduğu gözüküyor ama göstermiyor. (HDMI kablom 2.1) yardım eder misiniz?

Hocam merhaba, ayni monitorden kullaniyorum. Sadece ikinci ekran seçip oyuna girdiğim zaman monitör otomatik kapaniyor, hz değerlerini değiştirmeye calistiğimdada ayni sorun mevcut, monitorde genel bir sorun mu var yoksa kablo ile mi ilgili sizce? Hiç ikinci ekrana alip oyun oynamayi denediniz mi sizdede problem var mi

Hocam ben iade ettim aynısını belki 1500-2000 lira fazla verip görerek alacağım iade parası yatınca. Ben çok uğraştım olmadı monitör yazılımsal sıkıntılı ama özellikleri ve bu içerisinde PC bağlamadan kullanılan işletim sistemi olmasından dolayı aynısını alacağım sorunuza gelirsek ben iade etmemiş olsam kaliteli bir DisplayPort denerdim zaten başka yapacak bir şey yok PC'ye format atmaya kadar bir ton şey denedim ben yani olmuyorsa iade edin deneyerek alın ya da garantiye yollayın derim

Hocam hp victus 15 kullaniyorum display port girişi yok sadece hdmi var. Oyuna girdiğim an direkt monitör devreden çıkıyor, çözünürlügünü de değiştiremedim, olmazsa yeni kablo alip deneyecegim

Hocam HP Victus 15 kullanıyorum DisplayPort girişi yok sadece HDMI var. Oyuna girdiğim an direkt monitör devreden çıkıyor, çözünürlügünü de değiştiremedim, olmazsa yeni kablo alip deneyecegim.

Hocam bildiğim kadarıyla Type-C var Victus'larda varsa Type-C to DisplayPort deneyin.

Yeni konular

Geri
Yukarı