Kavis konusu kişisel tercih meselesi ancak Guru3D, 1000R kavis yarıçapının insan gözü için en iyisi olduğunu söylüyor. Monitör de 1000R zaten.Kavisi çok fazla, oyun dışında internette gezinirken çok rahatsız edici.
Kavis konusu kişisel tercih meselesi ancak Guru3D, 1000R kavis yarıçapının insan gözü için en iyisi olduğunu söylüyor. Monitör de 1000R zaten.Kavisi çok fazla, oyun dışında internette gezinirken çok rahatsız edici.
G7'den daha iyi ne var? Hele "kat kat" daha iyi?Monitör iyi değil. O fiyatta kat kat iyileri var. G serisinde sadece G9 iyi.
Doğrudur hocam.Büyük ihtimalle yaşından büyük zamandır bu piyasaların kahrını çekiyorum. İndirimsiz şekilde Vatan'dan 20 TL'ye RAM aldığım zamanları bilirim.
Bunları sorguladım ve artık Türkiye'de yaşamıyorum.Sen bu hayatta ne hak ettiğini sorgulamalısın. Bir bileşenin bedeli senin 1-2 aylık emeğin etmez hiçbir zaman. O kadar bedel biçiliyorsa da o seni aşar, piyasada bulunmamalı.
Elinize sağlık hocam. Güzel bilgi.Ek bilgi vereyim, R olarak azalınca kavis artıyor. 1R tam bir çevrel çember oluyor.
Her monitörde farklı oluyor bu değerler. Mesela çok çok hafif eğimlidir 4000R olur, ya da Curved'a yakındır 2000R olur gibi.@Mithat Berhan Düz ekranda radius değerinin kaça kadar çıktığını da ekleyin bence. Güzel bilgi olur.