Samsung Odyssey G7 monitörde ölü piksel var

• Konuyu başlatan ESY
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 902
Daha fazla  
Monitör
Samsung Odyssey G7
Arkadaşlar monitör çok hoşuma gitti, bir yerden 7900 TL'ye aldım ama ekranda iki tane çok küçük ölü piksel var. Bakarsanız görülüyor ama oyun oynarken dikkat çekmiyor, sadece filmlerde beyaz sahnelerde belli oluyor. Bu monitörü iade etmeli miyim sizce?
İade kabul ediyorlar. Bunu iade edersem VIEWSONIC VX2705-2KP-MHD 27 QHD IPS 1ms 144Hz HDMI+DP FreeSync/Gsync GAMING/Tasarım LCD ekran - inventus bu monitörü almayı düşünüyorum. Fikirleriniz benim için çok önemli şimdiden teşekkür ederim.
Normal şartlarda 6000 falan olsa iade etmem kullanırım ama 8000 TL iyi para gibi geldi.

Değişim talep edin hocam, ellerinde aynı üründen varsa. O fiyata muadili yok ürünün rakipsiz.
Ürünleri outlet sanırım, hepsinde çıkıyor. Bir kez değişim yaptırdım onda da çıktı. 2 ölü piksele eyvallah çekip kullansammı diye düşünüyorum. Siyah küçük nokta şeklinde ölü pikseller, oyunda falan görmeniz imkansız dediğim gibi. Gerçekten çok kararsız kaldım. Bunu versem max alabildiğim monitör ya lg gl83a ya da üstteki viewsonic monitör. İkisi de kötü değil ama bunun kadar da iyi değiller gibi geldi.

Bir de ileride satacak olursam alıcı çıkar mı buna yoksa ölü pikselden dolayı elimde mi kalır onu düşünüyorum.

O gelenlerde ölü piksel olmayacağı ne malum hocam? Değişim isteyin bence yok derlerse bir daha düşünün bu durumu gözünüze batıyor mu bakın
Gözüme batmıyor, zaten ellerinde 2 adet vardı biri bende ki diğeri de değiştirdiğim ikisinde de ölü piksel var. Dediğim gibi açık renkli beyaz sahnelerde youtube da veya film izlerken bakarsan görünüyor. Düşündüğüm şey bu fiyata bu monitör yok , bunun farkındayım ama yine de 8k iyi para.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı