Rize'de yaşadığım için Vatan'ın sitesinde baktığımda mağazasında gözükmüyor, başka şehirler de gözüküyor.Bence gidip görün internet almayın
Bence iade edip alabilirsiniz hocam ama bu fiyata açıkçası şüphelenmiyorum değil. Gerçi Vatan Kart'a özel bir kampanya veya indirim diyor. Araştırdığım kadarıyla, Vatan Bilgisayar'a üye olmak yetiyormuş yararlanmak için. Yani fiziksel bir kart değil hocam.Daha 2 gün önce monitör almış olmasam 1 saniye düşünmezdim. Teknik detaylarını bilmiyorum ama 32" 4k çözünürlükte 165 hz monitör böyle bir fiyata yok. Bendeki şans bu kadar olur zaten
Daha 2 gün önce monitör almış olmasam 1 saniye düşünmezdim. Teknik detaylarını bilmiyorum ama 32" 4k çözünürlükte 165 hz monitör böyle bir fiyata yok. Bendeki şans bu kadar olur zaten![]()
Buyrun hocam. Vatan Kart üyelerine özel diyor.Mağazaya özel bir fiyat mı bu? İnternette göremedim ben. 15000TL bu monitör için çok iyi fiyat. Eğer gerçekten 15000'se düşünmeden alın.
Kaçırmayın gerçekten iyi fiyat.Rize'de yaşadığım için Vatan'ın sitesinde baktığımda mağazasında gözükmüyor, başka şehirler de gözüküyor.
Bence iade edip alabilirsiniz hocam ama bu fiyata açıkçası şüphelenmiyorum değil. Gerçi Vatan Kart'a özel bir kampanya veya indirim diyor. Araştırdığım kadarıyla, Vatan Bilgisayar'a üye olmak yetiyormuş yararlanmak için. Yani fiziksel bir kart değil hocam.
Buyrun hocam. Vatan Kart üyelerine özel diyor.
SAMSUNG 32" LS32BG750NPXUF 1Ms 165Hz UHD VA Curved Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SAMSUNG 32" LS32BG750NPXUF 1Ms 165Hz UHD VA Curved Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam, işlemciniz ile ekran kartınızın 4k performansını test videolarını izleyip öğrenebilirsiniz.Acer XF272UP 27" 2K 144hz TN panel monitör kullanıyorum aslında monitörden memnunum ama fiyatı piyasaya göre baya iyi geldi, ömürlük bir monitör gibi duruyor.
Sizce geçmeye değer mi? ekran kartım 3080 12GB
![]()
Mobil | TV | Beyaz Eşya | Samsung Türkiye
Samsung Türkiye'ye hoşgeldiniz. Üstün teknoloji ve mükemmel tasarımlarla sunduğumuz geniş ürün yelpazemiz hakkında bilgi edinin.www.samsung.com
Aynı fiyata samsung un 28" 4K 144hz IPS Gsync monitörü de var hangisi alınır sizce?
Alıyım almıyım diye düşünürken bitmiş zaten hocam, nasip değilmiş.Hocam, işlemciniz ile ekran kartınızın 4k performansını test videolarını izleyip öğrenebilirsiniz.
Samsung Odyssey Neo G7, 28" olandan daha iyi bir monitördür ama son kararı verecek olan sizsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.