Samsung Oyuncu Telefonları Yapmak İçin Kolları Sıvadı

Samsung Oyuncu Telefonları Yapmak İçin kolları sıvadı.

Oyuncu telefonları ilginç tasarımları dışında normal cihazlara kıyasla büyük bir fark sunmuyor olsa da, Razer Phone‘un tanıtılması ile birlikte Asus ROG Phone, Honor Play ve Huawei Mate 20 X gibi birçok farklı model daha piyasaya çıktı.

Bu telefon hakkında net bir bilgi bulunmuyor ancak sızdırılan bilgilere göre Qualcomm şirketinin en güçlü işlemcilerinden biri olan Snapdragon 845 yongasını barındıracağı söyleniyor. Ayrıca sızdırılan bilgilerde bu oyuncu telefonunun Samsung Galaxy A serisi içinde olması planlanıyor. Cihazın tasarımının A serisine benzeyeceği tahmin ediliyor.

Ayrıca telefonda Samsung’un “Water Carbon Cooling” ismini verdiği sıvı soğutma olacağını düşünüyorum zira bu soğutma Samsung’un şu anki amiral gemisi Note 9’da yer almış durumda.

Peki bu telefondaki işlemci yani Snapdragon 845 oyuncular için ne vaat ediyor?

Snapdragon 845 telefon piyasasının en güçlü ve “pahalı” işlemcilerinden bir tanesi. 1.8 GHz saat hızında çalışan dört verimli çekirdek ve 2.8 GHz saat hızında dört performanslı çekirdek olmak üzere toplamda 8 çekirdek bulunacak. Önceki nesle göre %25 daha yüksek performans sunan bu işlemci, 10 nanometre FinFET işlem teknolojisi kullanılarak üretildi. Bu bilgiler son kullanıcı için çok yüksek performans ve en akıcı oyun deneyimi demek.

ImageuploadedfromiOS21.jpg


Benim Görüşlerim:

Açıkçası ben Oyuncu Telefonu fikrine sıcak bakmıyorum, sırf PUBG Mobile oynamak için bir telefon alınmaz diye düşünüyorum. Firmaların gövde gösterisi yapmak için oluşturduğu bir platform olduğunu düşünüyorum. Mobil oyunculuğun gelişmesi gereken bir çok noktası var, bu noktalardan en önemlisi oyun eksiği. Firmalar öncelikle donanımı geliştirmektense mobil oyun sektörünü geliştirmeye çalışsa mobil oyunculuğun daha hızlı bir ilerleme göstereceğini düşünüyorum.
 
Telefonda şuana kadar kullandigim tum zamanlari baz alirsam toplamda 5 saat oyun oynamamisimdir.Bana gore cok mantiksiz bir olay.
Ancak donanim olarak alinabilir kullanilabilir ama sirf oyun oyniyim diye telefon almak cok sacma olur
 
Bruh momentum öyle bir andır ki el kadar telefonun işlemcisinin power saving modu senin işlemcinin thermal throttle yemeyeceği kadar en çok performans modundan .3 ghz daha fazladır..
 

Yeni konular

Geri
Yukarı