Samsung Pro 970 SSD yavaş çalışma sorunu

Kürşat ÇAM

Hectopat
Merhaba arkadaşlar Samsung Pro 970 M.2 SSD mevcut bilgisayarımda ancak yavaş çalışıyor sanki normal mi bilmiyorum. Okuma verim 460 MB'larda geziyor Samsung Magician uygulaması yüklü Driver'leri yükledim ve BIOS ile format attım komple yine aynısı sadece dikkatimi çeken Samsung Magician'da interface (arayüz) PCI-e gen. 1 X 2 yazıyor. Bu yüzden mi sizce ya da ne gibi bir problem olabilir? Uygun fiyat olduğu için Amazon'dan aldım buradaki Samsung Türkiye destek vermiyor çok saçma bir şey maalesef. Cevaplarsanız çok sevinirim teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benzer sorun bende de var. Daha önce hi Level 128 GB NVMe vardı sonra 970 Pro 512 aldım performans için. Değerler güzel ama makinenin tepkime ve hızı pek tatmin edici değil. 970 Pro sözde dünyanın en hızlı SSD lerinden ama hi Level (1900-500) ile neredeyse aynı hıza sahip. Sizin değerler ise aşırı düşük. Ayrıca Rapid mode desteklenmiyor ve "Drive is not supported". Anlaşım değilim. Bu durumda ucuz NVMe driver kullanmak çok daha mantıklı görünüyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı