yusuamafyok Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 400 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #11 qqcharles dedi: İşte ben de bu fiyat farkının nedenini sordum. Genişletmek için tıkla... knk ucuzunu al markası daha bilindik diye daha pahalı ama samsungunda teknık servısı cok sen dusun onu
qqcharles dedi: İşte ben de bu fiyat farkının nedenini sordum. Genişletmek için tıkla... knk ucuzunu al markası daha bilindik diye daha pahalı ama samsungunda teknık servısı cok sen dusun onu
ressh Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 3.560 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer Türkiye 23 Nisan 2023 #12 qqcharles dedi: Samsung RAM almam sıkıntı oluşturur mu ya da çok performans kaybı olur mu? Genişletmek için tıkla... Uyumluluk sağladığı sürece performans kaybı falan olmaz çünkü gecikme ve bellek hızları aynı. Forumda Samsung çipler daha iyi demişler fiyat farkı da olmadığından Samsung RAM almanız sizin için daha iyi olacaktır.
qqcharles dedi: Samsung RAM almam sıkıntı oluşturur mu ya da çok performans kaybı olur mu? Genişletmek için tıkla... Uyumluluk sağladığı sürece performans kaybı falan olmaz çünkü gecikme ve bellek hızları aynı. Forumda Samsung çipler daha iyi demişler fiyat farkı da olmadığından Samsung RAM almanız sizin için daha iyi olacaktır.
yusuamafyok Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 400 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #13 qqcharles dedi: Samsung RAM almam sıkıntı oluşturur mu ya da çok performans kaybı olur mu? Genişletmek için tıkla... Performans kaybı olmaz ressh dedi: Uyumluluk sağladığı sürece performans kaybı falan olmaz çünkü gecikme ve bellek hızları aynı. Genişletmek için tıkla... knk senın pp dene oluyo
qqcharles dedi: Samsung RAM almam sıkıntı oluşturur mu ya da çok performans kaybı olur mu? Genişletmek için tıkla... Performans kaybı olmaz ressh dedi: Uyumluluk sağladığı sürece performans kaybı falan olmaz çünkü gecikme ve bellek hızları aynı. Genişletmek için tıkla... knk senın pp dene oluyo
YusufAlikrkl Hectopat Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 27 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2023 #14 Kingston RAM Amazonda daha pahalı. YusufAlikrkl dedi: Kingston RAM Amazonda daha pahalı. Genişletmek için tıkla... N11 de 410 TL
Kingston RAM Amazonda daha pahalı. YusufAlikrkl dedi: Kingston RAM Amazonda daha pahalı. Genişletmek için tıkla... N11 de 410 TL