Samsung RT46K6000S8 buzdolabı alınır mı?

Bu dolabı aldı alacağım ama merak ediyorum bu dolabı kullananlar var mı? Varsa sorun var mı? Memnun olan var mı? 20 yıllık Arçelik'ten geçeceğim doğru dürüst soğutmuyor.

Merhaba ben beyaz eşyacıda çalışıyorum. İleride bir sıkıntısı olduğu zaman parçacılarda yani dışarıda parçaları pek bulunmuyor bu da sizi servise ittiriyor servisler çok pahalı malum tavsiyem Arçelik Beko veya Bosch seçmeniz.

İki arada bir derede kaldım bir sürü para üstüne peşin vereceğim taksit imkanım yok. 3-4 sene sonra arıza yapacaksa hiç almayayım.

Hocam sizden tavsiyem Arçelik-Beko-Bosch bunlara yönelin arıza çıkarsa bile 3-4 sene sonra Samsung'dan maliyeti daha ucuz olur.

Yeter ki kurtulayım az biraz indirime saysınlar kar umurumda değil. Beko araştırıyorum şimdi.

Peki hocam siz bilirsiniz ancak araştırırken tek bayide kalmayın çevrenizdeki bayileri gezin bazen aşırı fiyat farkı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…