Samsung RV509-A02TR Performans Artırma

Makaleler
3
Yer
Nebuchadnezzar
Daha fazla  
Meslek
Judge Dredd
Bilgisayarım Samsung RV509 A02TR. 2GB DDR3 RAM, Intel HD Graphics 762 MB, Intel Pentium 2 GHz donanımlı, Windows 7 32 Bit işletim sistemli bir dizüstü bilgisayarım var. Bu bilgisayara 2 GB RAM almayı düşünüyorum. Sence almalı mıyım? Almalıysam bana bir 2 GB DDR3 RAM önerirsen çok sevinirim. Alırsam ne kadar performans artışı sağlarım? Bu bilgisayar Windows 7 32 Bit. Bu bilgisayarı 64 Bite geçirsem ne kadar performans sağlarım? Bilgisayar daha yeni, 2011 Ağustos yapımı. Bilgisayarımın performansını arttırmak için neler yapabilirim? Ben bilgisayara Sanal Bellek yaptım. Bu bir işe yarıyor mu? Açıkçası ben bir faydasını göremedim.

Eğer oyun için diyorsan, o bilgisayara 2 GB daha bellek takmak pek fark yaratmayacaktır. Zira Intel HD Graphics ile oyun oynamak çoğu zaman bir hayalden ibaret. Öte yandan Photoshop gibi uygulamaları kullanıyorsan ya da video düzenleme yapıyorsan kesinlikle 2 GB daha RAM takviyesi yapıp işletim sistemini de 64 Bit yapman gerek. Bir başka performans artışı sağlayan öğe ise SSD takıp Windows 8’e geçiş yapmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…