C Cem Bilgili Hectopat Katılım 31 Temmuz 2013 Mesajlar 30 2 Kasım 2013 #1 Merhabalar benim s2 var telefon hattı okumuyor. Servise verdigimde (garantili degil) pba ve sub degişimi gerekli denildi. Acaba resimdeki parçayı degişsem düzelir mi? Tablet şeklinde kullanıyorum hatsız. Acaba parçayı ucuza nerden bulabilirim?
Merhabalar benim s2 var telefon hattı okumuyor. Servise verdigimde (garantili degil) pba ve sub degişimi gerekli denildi. Acaba resimdeki parçayı degişsem düzelir mi? Tablet şeklinde kullanıyorum hatsız. Acaba parçayı ucuza nerden bulabilirim?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 3 Kasım 2013 #2 Reballing gerekir. Sizin yapabileceğiniz bir işlem değil maalesef.
C Cem Bilgili Hectopat Katılım 31 Temmuz 2013 Mesajlar 30 4 Kasım 2013 #3 Recep Baltaş dedi: Reballing gerekir. Sizin yapabileceğiniz bir işlem değil maalesef. Genişletmek için tıkla... Recep bey garantisi yok acaba nerde yaptırabilirim ?
Recep Baltaş dedi: Reballing gerekir. Sizin yapabileceğiniz bir işlem değil maalesef. Genişletmek için tıkla... Recep bey garantisi yok acaba nerde yaptırabilirim ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 5 Kasım 2013 #4 Garanti olmasa bile kendi servisine bir sorun derim. Yapıyorlarsa fiyat alın.
C Cem Bilgili Hectopat Katılım 31 Temmuz 2013 Mesajlar 30 9 Kasım 2013 #5 Recep Baltaş dedi: Garanti olmasa bile kendi servisine bir sorun derim. Yapıyorlarsa fiyat alın. Genişletmek için tıkla... 250 fiyat verildi ?
Recep Baltaş dedi: Garanti olmasa bile kendi servisine bir sorun derim. Yapıyorlarsa fiyat alın. Genişletmek için tıkla... 250 fiyat verildi ?
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 12 Kasım 2013 #6 Korutuyor. Yaptırın derim.