Arkadaşlar 2 senelik telefonum yerine 2. el S20 FE 256 GB Snapdragon modeli alacağım ancak burası dahil çoğu teknoloji forumunda sürekli bu telefonu kötülemişler, bataryası çabuk bitiyormuş, çok ısınıyormuş vs. alınır mı? Alınmaz mı?
Arkadaşlar 2 senelik telefonum yerine 2. el S20 FE 256 GB Snapdragon modeli alacağım ancak burası dahil çoğu teknoloji forumunda sürekli bu telefonu kötülemişler, bataryası çabuk bitiyormuş, çok ısınıyormuş vs. alınır mı? Alınmaz mı?
Hocam Haziran ayının güvenlik güncellemesi çok kötüydü. Sürekli ısınıyordu telefon. Temmuz ayı güncellemesiyle onu hallettiler. Bana kalırsa telefonun iki tane eksisi var. Biri ön kamera, diğeri batarya. Ben full 120 Hz ile ortalama 5 buçuk saat ekran süresi alıyorum.
Telefonun kusuru malzeme kalitesi ile ön kamera. Gündelik kullanımda abartıldığı kadar bir ısınma yok. Batarya performansıda S21 FE de olduğu gibi ortalama. 3 yıl kullanım için alınabilir ama 5 yıl kullanım istiyorsan S21 FE almanı tavsiye ederim.
Hocam haziran ayının güvenlik güncellemesi çok kötüydü. Sürekli ısınıyordu telefon. Temmuz ayı güncellemesiyle onu hallettiler. Bana kalırsa telefonun iki tane eksisi var. Biri ön kamera, diğeri batarya. Ben Full 120 Hz ile ortalama 5 buçuk saat ekran süresi alıyorum.