Samsung S20 mi Samsung 20 Plus mı?

Yaklaşık 3 aydır S20+ kullanıyorum. Hepsiburada üzerinden satın aldım, yani Exynos olan model. Diğer Snapdragon modeli kullanmadığım için aradaki farkı size söyleyemem ancak, telefondan fazlasıyla memnun olduğumu söyleyebilirim. Ne ısındığını hatırlıyorum ne de bir donma problemi yaşadığımı. Zaten S7'den sonra bu donma kasma problemleri Samsung tarafında artık bitti (S & Note serisi için konuşuyorum). Birçok kişi FE modeli tavsiye etmiş, evet belki işlemci olarak daha üstün olabilir ancak malzeme kalitesi ve hissiyat olarak çok daha aşağıda bir model. A serisi ya da M serisi hissiyatı veriyor. Ayrıca birçok Android kullanıcısı için önemli kriterlerden biri olan ekran kalitesi S20 serisinde çok daha iyi. Ekran teknolojisi olarak Super Amoled'e karşı Dynamic Amoled kullanılıyor üstelik QHD çözünürlüğü ile birlikte. Ayrıca daha yüksek ekran boyutuna karşın daha yüksek piksel yoğunluğuna sahip. Ekranı büyüleyici ve %90'ın üzerinde bir ekran kasa oranı olduğundan telefonu kullanması oldukça keyifli. Telefonda hem 4K hem 8K video kaydı aldım, ne bir ısınma ne de donma, kapanma gibi durumlar ile karşılaştığımı hatırlamıyorum.

Sonuç olarak S20+ kullanımından oldukça memnunum, beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Bu arada, telefonu aldığım aynı dönemde bir arkadaşım da iPhone 12 aldı. Ben de hayatımda ilk defa iPhone almak istemiştim ancak fiyatı çok yüksek olduğu için yine S serisine yönelmiştim. Sonradan arkadaşımın telefonunu detaylıca kullanma fırsatım oldu ve iyi ki iPhone almamışım diye düşündüm. Tabi bu kişisel bir tercih, arkadaşım da benim telefonumu markası Apple olmadığı için pek beğenmedi. Muhtemelen S20+'yı Apple yapmış olsaydı bayılırdı ama her neyse. Sonuç olarak size tavsiyem Mediamarkt gibi büyük bir teknoloji mağazasına gidip telefonları elinizde bir gönüp deneyin, kararınızı daha sonra verin. Her şeyden önce telefonun eldeki hissiyatı ve sizin üzerinizdeki uyandırdığı duygular daha önemli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı