Evet fazlasıyla, pek uzun anlatmyım, ekrana alışma süresi var 1 haftaya alışırsın, oyun konusunda üzmez.
Teşekkür ederim yakın bir zamanda 1500 civarına almayı düşünüyorum.
Evet fazlasıyla, pek uzun anlatmyım, ekrana alışma süresi var 1 haftaya alışırsın, oyun konusunda üzmez.
Teşekkür ederim yakın bir zamanda 1500 civarına almayı düşünüyorum.
İyi bir fiyat alınabilir, merak ettiğin şeyler varsa sorabilirsin.
Kamera konusunda üzer mi?
Hayır zerre kadar üzmez, oto modda normal resimler çekebilirsin, Pro modda sanki profesyonel kamera ile çekilmiş gibi resimler elde edebilirsin.
3000 mAh li-ion pili var bu günlük kullanım için yeterli oluyor mu? Gün içinde 2.kez takmam gerekir mi?
Şu şekil söyleyeyim onu ben ikinci el olarak aldım ve telefon bayağı kenarda durmuş, batarya için ölü durumda diyebilirim, ben şu anlık boş olduğum için aralıksız kullanıyorum ve 5 6 saat ekran süresi alabiliyorum, tamamen kullanıma bağlı desek yalan olmaz, almaya gittiğin zaman kontrol et beyaz bir ekranda AMOLED yanığı var mı mürekkep akması var mı iç ekranda sorun yoksa dış ekran paramparça olsa dahi 300 TL'ye halledebiliyorsun.
Fark gerçekten devasa. Isı, hız, pil performansı, kamera performansı gibi şeyler aşırı fark ediyor. Exynos'lu (G-780F) modelde 4K video kaydı yapamıyor kimse, telefon aşırı ısındığından uygulama kendini kapatıyor. O yüzden Snapdragon 865'li modeli (G-780G) öneriyoruz.SD 865 dediğiniz sanırım işlemci. İkisi arasındaki fark nedir? Dediğim gibi pek bilmiyorum telefondaki işlemcileri.
Anlattıklarınız büyük ve önemli farklar ama biraz baktım da S20 FE dış görünüş olarak pek hoşuma gitmedi yani istediğim renk çeşidi yok. Kırmızı, yeşil gibi renkleri telefonda sevmiyorum.Fark gerçekten devasa. Isı, hız, pil performansı, kamera performansı gibi şeyler aşırı fark ediyor. Exynos'lu (G-780F) modelde 4K video kaydı yapamıyor kimse, telefon aşırı ısındığından uygulama kendini kapatıyor. O yüzden Snapdragon 865'li modeli (G-780G) öneriyoruz.
S20 plus alın en iyisi o olacaktırAnlattıklarınız büyük ve önemli farklar ama biraz baktım da S20 FE dış görünüş olarak pek hoşuma gitmedi yani istediğim renk çeşidi yok. Kırmızı, yeşil gibi renkleri telefonda sevmiyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.