Samsung S20 mi Samsung 20 Plus mı?

3000 mAh li-ion pili var bu günlük kullanım için yeterli oluyor mu? Gün içinde 2.kez takmam gerekir mi?

Şu şekil söyleyeyim onu ben ikinci el olarak aldım ve telefon bayağı kenarda durmuş, batarya için ölü durumda diyebilirim, ben şu anlık boş olduğum için aralıksız kullanıyorum ve 5 6 saat ekran süresi alabiliyorum, tamamen kullanıma bağlı desek yalan olmaz, almaya gittiğin zaman kontrol et beyaz bir ekranda AMOLED yanığı var mı mürekkep akması var mı iç ekranda sorun yoksa dış ekran paramparça olsa dahi 300 TL'ye halledebiliyorsun.

Şu şekil söyleyeyim onu ben ikinci el olarak aldım ve telefon bayağı kenarda durmuş, batarya için ölü durumda diyebilirim, ben şu anlık boş olduğum için aralıksız kullanıyorum ve 5 6 saat ekran süresi alabiliyorum, tamamen kullanıma bağlı desek yalan olmaz, almaya gittiğin zaman kontrol et beyaz bir ekranda AMOLED yanığı var mı mürekkep akması var mı iç ekranda sorun yoksa dış ekran paramparça olsa dahi 300 TL'ye halledebiliyorsun.

Teşekkür ederim iyi forumlar.

SD 865 dediğiniz sanırım işlemci. İkisi arasındaki fark nedir? Dediğim gibi pek bilmiyorum telefondaki işlemcileri.
Fark gerçekten devasa. Isı, hız, pil performansı, kamera performansı gibi şeyler aşırı fark ediyor. Exynos'lu (G-780F) modelde 4K video kaydı yapamıyor kimse, telefon aşırı ısındığından uygulama kendini kapatıyor. O yüzden Snapdragon 865'li modeli (G-780G) öneriyoruz.

Fark gerçekten devasa. Isı, hız, pil performansı, kamera performansı gibi şeyler aşırı fark ediyor. Exynos'lu (G-780F) modelde 4K video kaydı yapamıyor kimse, telefon aşırı ısındığından uygulama kendini kapatıyor. O yüzden Snapdragon 865'li modeli (G-780G) öneriyoruz.
Anlattıklarınız büyük ve önemli farklar ama biraz baktım da S20 FE dış görünüş olarak pek hoşuma gitmedi yani istediğim renk çeşidi yok. Kırmızı, yeşil gibi renkleri telefonda sevmiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı