Samsung S21 5G kasıyor

Samsung telefonlar belli bir süre sonra kasmaya başlıyor zaten 2gb ramli telefona android 11 guncellemesi getiriyor çok saçma, fabrika ayarlarına döndürmeyi denedinizmi
 
Yanlış hatırlamıyorsam şubat-Mart güncellemesi ile ufak ufak başladı. Geçtiğimiz haftalarda da 800 MB'lık bir güncelleme geldi. Ondan sonra gün içerisinde sık sık olmaya başladı.

Güncellemenin kendisinde veya optimizasyonunda olabilir ilerideki yazılım güncellemelerini takip edin.
 
Bende uzun süredir A72 kullanıyorum. Bu şekilde bir şeye hiç rastlamadım. Sonradan gelen güncellemeler ile telefonu yavaşlattıkları doğru fakat kasma olayına Samsung da hiç rastlamadım. Telefonunuz ile ilgili muhtemelen. Garantiye yollayın o şekilde kullanmanın bir manası yok. Beklemediğiniz bir anda güncelleme de gelebiliyor, telefonun optimizasyonunu hallediyor.
 
İyi sosyaller.
Ocak 2022 tarihinde satın almış olduğum S21 5G cihazımda son zamanlarda kasma mevcut. Cihaz uygulamalar arası geçişlerde ve bazı uygulama arayüzlerinde kasıyor. Güç tasarrufu modunu hiç açmadım ve işleme hızı maksimumda kullanıyorum.
Bu özelliklerin yanı sıra Wi-Fi otomatikte ve mobil veri sürekli açık. Wi-Fi araması ve NFC özelliği aktif değil. Bluetooth sürekli araç kullandığım için hep aktif. Ayrıca geliştirici seçeneklerinden animasyonları komple kapattım.
Yardımcı olabilirseniz memnun olurum.
Telefonu her zaman 120hz mi kullanıyorsunuz?
 
Cihaz sorunlu gelmiş diye yorumladım. Garantisi bitmeden servise verin bir baksınlar.

Bende ihtimal verdim ancak cihazda sorun olsa yük altına soktuğum zamanda da olurdu. Çok garip bir şekilde cihaz boştayken bu kasma/donma oluyor. Anlam veremedim.
Optimizasyon sorunu yaşıyor gibi geldi.
Mesela bugün yaklaşık olarak 20 defa kamerayı kullanmışımdır bunun 8 tanesinde uygulama çöktü.
Telefonu her zaman 120Hz mi kullanıyorsunuz?

Evet.
 

Geri
Yukarı